NaslovnicaKupujmo hrvatsko i igrajmo nagradne igreNaturavita nagradna igra uz čajeve: Bicikliraj kroz zavičaj uz najdraži čaj

Naturavita nagradna igra uz čajeve: Bicikliraj kroz zavičaj uz najdraži čaj

Naturavita nagradna igra traje u razdoblju od 1.10.2020 do 30.11.2020., a održava se na svim prodajnim mjestima Konzum na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond uključuje:
1 x muški bicikl (u vrijednosti 8.000 kn)
1 x ženski bicikl (u vrijednosti 8.000 kn)
5 x keramičko kuhalo za vodu (čaj)
5 x Konzum kartica 1.000 kn
5 x Konzum kartica 500 kn
5 x Konzum kartica 100 kn
10 x poklon paket Naturavita

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi građani Republike Hrvatske koji u razdoblju od 1.10.2020 do 30.11.2020. u na bilo kojem prodajnom mjestu Konzuma na području Republike Hrvatske istovremeno na 1 računu kupe najmanje dva proizvoda iz asortimana Naturavita čajeva te pošalju SMS poruku:
ključna riječi NATURAVITA, osobni podacima (ime, prezime, adresa) i broj računa na broj 60060. Cijena SMS poruke je 2,40 kn (PDV uključen).
(primjer: NATURAVITA, 12345, Iva Babic, Gajeva 5, 10000 Zagreb).
SMS poruke pristigle nakon tog datuma nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, a priređivač ne snosi odgovornost za zakašnjele, izgubljene ili krivo upućene prijave te neispravnost mobilnih uređaja.

Svaki sudionik u nagradnoj igri s jednim računom može sudjelovati jedanput. Jedan račun osigurava jedno sudjelovanje u nagradnoj igri. Brojevi računa koji se pošalju više od jednom, postaju nevažeći tijekom izvlačenja. U slučaju da isti broj računa bude poslan od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo sudionik koji je prvi prijavio taj broj računa. Jedna osoba može poslati neograničeni broj poruka, ali s različitim brojem računa. Račun je potrebno čuvati do kraja nagradne igre jer se uz predočenje računa ostvaruje pravo na nagradu. Nikakvi drugi predmeti osim računa neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Izvlačenje dobitnika održat će se 08.12.2020. u 11 h pod nadzorom tročlane komisije u prostorima tvrtke Jan Spider d.o.o, na adresi Petra Preradovića 183, 33405 Pitomača. Imena svih dobitnika bit će objavljena na web stranicama www.it1.hr najkasnije do 13.12.2020. U roku osam dana od izvlačenja dobitnici će biti obaviješteni telefonskim i sms putem o načinu preuzimanja. Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon uvida u valjani račun koji je izvučen u protivnom gubi pravo na nagradu.

Za detaljna pravila nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE