NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloNaturavita nagradna igra: Uz šalicu čaja do novog namještaja!

Naturavita nagradna igra: Uz šalicu čaja do novog namještaja!

Naturavita nagradna igra traje od 01.01.2021 do 28.02.2021. na prodajnim mjestima Plodine d.d. na području Republike Hrvatske.

Fond nagrada sastoji se od:
1 x poklon bon za opremanje doma, u vrijednosti 10.000,00 kn
Poklon bon Plodine:
5 x 1000 kn
5 x 500 kn
5 x 100 kn
10 poklon paketa Naturavita

Pravo sudjelovanja imaju svi građani Republike Hrvatske koji u razdoblju od 01. siječnja 021 do 28. veljače 2021. u bilo kojem prodajnom mjestu Plodine d.d. na području Republike Hrvatske istovremeno na 1 računu kupe najmanje 2 proizvoda iz asortimana Naturavita čajeva te pošalju SMS poruku s ključnom riječi NATURAVITA, osobnim podacima (ime, prezime, adresa) i brojem računa na broj 60060. Cijena SMS poruke je 2,40 kn (PDV uključen). SMS poruke pristigle nakon tog datuma nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, a priređivač ne snosi odgovornost za zakašnjele, izgubljene ili krivo upućene prijave te neispravnost mobilnih uređaja.

Svaki sudionik u nagradnoj igri s 1 računom može sudjelovati jednom. Jedan račun osigurava jedno sudjelovanje u nagradnoj igri. Jedna osoba može poslati neograničeni broj poruka, ali s različitim brojem računa.
Brojevi računa koji se pošalju više od 1x, postaju nevažeći tijekom izvlačenja. U slučaju da isti broj računa bude poslan od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo sudionik koji je prvi prijavio taj broj računa. Račun je potrebno čuvati do kraja nagradne igre jer se uz predočenje računa ostvaruje pravo na nagradu. Nikakvi drugi predmeti osim računa neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji. Slanjem poruke sudionik pristaje da se podaci koriste za provedbu promocije i izravnog marketinga

Izvlačenje dobitnika održat će se pod nadzorom tročlane komisije 02. ožujka 2021. u prostorima tvrtke Jan Spider d.o.o, na adresi Petra Preradovića 183, 33405 Pitomača u 11 sati.

Imena svih dobitnika nagrada bit će objavljena na web stranici www.caj.hr najkasnije do 10. ožujka 2021

Dobitnici će biti obaviješteni telefonski i sms-om o načinu preuzimanja u roku osam dana od izvlačenja. Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon uvida u valjani račun koji je izvučen u protivnom gubi pravo na nagradu. Kao dokaz o kupovini najmanje 2 proizvoda Naturavita čaja na 1 računu, dobitnik treba predočiti kopiju računa na kojem je naznačena kupovina u razdoblju 01.01.2021 od 28.02.2021. u prodajnom mjestu Plodine u Hrvatskoj. Nakon obavještavanja dobitnika o dobivenoj nagradi, dobitnik mora predočiti kopiju računa kako bi se dokazala valjanost računa, i to u roku od dva dana na navedenu e-mail adresu ili broj faksa.

Za detaljnna pravila nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE