NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloNescafe nagradna igra 2021: Kupi NESCAFÉ proizvode u Konzum webshopu i osvoji...

Nescafe nagradna igra 2021: Kupi NESCAFÉ proizvode u Konzum webshopu i osvoji COOL ljetne nagrade!

Nova Nescafe nagradna igra traje od 01.06.2021 do 30.06.2021, a odnosi se isključivo na Konzum online trgovinu na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagradni fond uključuje:
1. 5 x poklon bon optike Anda u vrijednosti od 1.500,00 kn (ukupno  7.500,00 kn, PDV uključen)
2. 125 x NESCAFÉ mikser za kavu

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe koje kupuju proizvode putem Konzum webshopa, osim zaposlenika priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Za sudjelovanje je potrebno kupiti bilo koji NESCAFÉ proizvod koji je uključen u nagradnu igru u Konzum online trgovini tijekom cijelog razdoblja trajanja nagradne igre (pri čemu minimalna vrijednost kupljenih proizvoda vidljiva na istom računu mora iznositi 10,00 kn, uključen PDV) i zatim ispuniti internet obrazac na www.nestle.hr upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te kontakt broja mobitela ili telefona.

Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe, takva prijava putem Internet obrasca bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za izvlačenje nagrade.

Izvlačenja nagrada održat će se kroz pet ciklusa nagradnih izvlačenja – u svakom tjednom nagradnom izvlačenju izvući će se po jedan dobitnik poklon bona optike Anda te 25 dobitnika NESCAFÉ miksera za kavu. Izvlačenja će se odvijati elektronskim putem, slučajnim softverskim odabirom iz baze pristiglih prijava putem internet obrasca u periodu trajanja nagradne igre.

Izvlačenje tjednih nagrada održat će se:

1.    nagradno izvlačenje – 07. lipnja 2021.
za sve prijave putem Internet obrasca pristigle u razdoblju od 01. lipnja do 06. lipnja 2021.
2.    nagradno izvlačenje – 14. lipnja 2021.
za sve prijave putem Internet obrasca pristigle u razdoblju od 07. lipnja do 13. lipnja 2021.
3.    nagradno izvlačenje – 21. lipnja 2021.
za sve prijave putem Internet obrasca pristigle u razdoblju od 14. lipnja do 20. lipnja 2021.
4.    nagradno izvlačenje – 28. lipnja 2021.
za sve prijave putem Internet obrasca pristigle u razdoblju od 21. lipnja do 27. lipnja 2021.
5.    nagradno izvlačenje – 01. srpnja 2021.
za sve prijave putem Internet obrasca pristigle u razdoblju od 28. lipnja do 30. lipnja 2021.

Jedna osoba može dobiti više nagrada, ukoliko je poslala više valjanih prijava putem internet obrasca te različitih brojeva računa.
Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu iste vrste (poklon bon optike Anda u vrijednosti 1.500,00 kn ili NESCAFÉ mikser za kavu).

Imena dobitnika na web adresi www.nestle.hr u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja te je u obavezi u pisanom obliku obavijestiti sve dobitnike o dobivenoj nagradi u roku osam (8) dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada. Priređivač će telefonski komunicirati obavijest o osvajanju nagrade, a u slučaju da to nije moguće, pisana obavijest će biti poslana dobitnicima preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od 8 dana od pojedinog izvlačenja.

Sudionici nagradne igre moraju čuvati račun do kraja nagradne igre. Nagrada se može preuzeti samo uz predočenje valjanog, originalno izdanog računa, poslanog u prijavi putem Internet obrasca dobitnika.

Dobitnik treba preuzeti nagradu najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnik ne podigne svoju nagradu u navedenom roku, priređivač ga je dužan ponovno u roku od 8 dana od isteka gornjeg roka obavijestiti o dobitku te odrediti naknadni rok za podizanje nagrade, koji ne može biti kraći od osam dana niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.  Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Nestle nagradna igra 2021 traje od 30.6.2021, a za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE