Oglasi

Nescafe nagradna igra 2021 u Konzumu: Kuhinja iz snova čeka te nova!

NaslovnicaVelikeNescafe nagradna igra 2021 u Konzumu: Kuhinja iz snova čeka te nova!

Trajanje:

Nagradna igra započinje 30. rujna 2021. godine u 00:00 sati i traje do 31. listopada 2021. godine 23:59 sati (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Konzum na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Proizvodi uključeni u nagradnu igru

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi i sva promotivna pakiranja proizvoda iz asortimana robnih marki NESCAFÉ (NESCAFÉ Classic, NESCAFÉ Crema, NESCAFÉ 3in1, NESCAFÉ 2in1, NESCAFÉ Gold, NESCAFÉ Gold Cappuccino, NESCAFÉ Cappuccino, NESCAFÉ Gold Espresso, NESCAFÉ Gold Crema, NESCAFÉ Ready to drink, NESCAFÉ Dolce Gusto).

Nagradni fond uključuje:

Glavna nagrada:

  • 1 x glavna nagrada u ukupnoj vrijednosti 100.000 kn, PDV uključen, a uključuje: Kupon za DanKüchen kuhinju u vrijednosti 70.000,00 kn, PDV uključen i Harvey Norman bon za bijelu tehniku i male kućanske aparate u vrijednosti 30.000,00 kn, PDV uključen
Oglasi

Ostale nagrade:

  • 3 x poklon paket; jedan poklon paket uključuje SMEG aparate: kuhalo za vodu KFL03BLEU, crno, Toster TSF01BLEU, crni, Blender BLF01BLEU, crni, Citruseta, CJF01BLEU, crna) i jednu Nestlé kuharicu: „Vrtim Zdravi Film“. Svaki poklon paket pojedinačne vrijednosti: 5.414,00 kn, odnosno ukupno 16.242,00 kn
  • 10 x Konzum poklon bon od 1.000,00 kn (10 pojedinačnih poklon bonova, svaki bon u vrijednosti od 1.000,00kn)

Nagradno izvlačenje

Izvlačenje dobitnika nagrade će se održati 02. studenog 2021. za sve SMS poruke pristigle tijekom čitavog trajanja nagradne igre od 05. listopada do 01. studenog 2021. godine (uključivo). Izvlačenja će se odvijati elektronskim putem, slučajnim softverskim odabirom iz baze pristiglih SMS poruka u periodu trajanja nagradne igre.

Izvlačenje dobitnika nagrade održat će se u sjedištu Priređivača nagradne igre u Zagrebu, pod nadzorom tročlane komisije sastavljene po izboru Priređivača. Izvlačenju dobitnika nagrade prisustvovat će javni bilježnik.

U izvlačenju nagrada sudjeluju svi sudionici koji su poslali valjanu SMS poruku sukladno pravilima ove nagradne igre, u čitavom navedenom razdoblju trajanja nagradne igre. Jedna osoba može dobiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena, bez obzira na broj prijava odnosno računa. Takva osoba neće biti uzeta u obzir prilikom izvlačenja za naknadne nagrade.

Objava dobitnika i preuzimanje nagrada

Priređivač će objaviti imena dobitnika na web adresi www.nestle.hr u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja te je u obavezi u pisanom obliku obavijestiti sve dobitnike o dobivenoj nagradi u roku 8 dana od dana izvlačenja.

Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri svaki dobitnik nagrade pristaje da se javno objavi njegovo ime i prezime i mjesto stanovanja poslani u SMS poruci. Prilikom dodjele nagrada dobitnici i Priređivač mogu biti fotografirani, a te fotografije mogu biti objavljene u medijima na što dobitnik pristaje sudjelovanjem u nagradnoj igri.

Priređivač će telefonski komunicirati obavijest o primitku i preuzimanju nagrade, a u slučaju da to nije moguće pisana obavijest će biti poslana dobitnicima preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od 8 dana od pojedinog izvlačenja.

Nagrade će dobitnicima biti poslane na kućnu adresu poštom ili kurirskom dostavom. Glavna nagrada će se osobno uručiti dobitniku glavne nagrade.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba obavezno predočiti osobnu iskaznicu i valjan, originalan račun na kojem je naznačena kupnja Nescafé proizvoda u minimalnoj vrijednosti od 10,00 kn (PDV uključen) a koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri iz trgovina Konzum na području Republike Hrvatske. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba potpisati izjavu o preuzimanju nagrade, čime prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku.

Sudionici nagradne igre moraju čuvati račun do kraja nagradne igre. Nagrada se može preuzeti samo uz predočenje valjanog, originalno izdanog računa, poslanog u SMS poruci dobitnika. Nikakvi drugi predmeti osim računa neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Pravila

Za detaljna pravila Nescafe nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Oglasi

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE