Oglasi
NaslovnicaIzdvojenoNescafe nagradna igra: Osvoji za zajedničke trenutke uz NESCAFÉ 3in1!

Nescafe nagradna igra: Osvoji za zajedničke trenutke uz NESCAFÉ 3in1!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Nova Nescafe nagradna igra počinje 04.09.2023. i traje do uključivo 01.10.2023

Nagrade:

 • 1 x Aircash Mastercard potrošačka kartica s raspoloživim iznosom potrošnje od 2.000,00 € / 15.069,00 kn
 • 1 x iPhone 14 128GB Midnight  pametni telefon
 • 1 x Sony PlayStation PS5 C chassis + PS5 Marvels Midnights Suns Enhanced Edition 
 • 5 x KONZUM poklon kartica vrijednosti 100 eur

Priređivač

Nestlé Adriatic društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, sa sjedištem na adresi Avenija Većeslava Holjevca 40, 10 010 Zagreb, OIB: 00183562417 

Proizvodi uključeni u nagradnu igru

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi i sva promotivna pakiranja proizvoda iz asortimana brendova:

Oglasi
 • NESCAFÉ 3in1 (prutići i vrećice)
 • NESCAFÉ 2in1 (prutići i vrećice)
 • NESCAFÉ Cappuccino Rich & Foamy,
 • NESCAFÉ Latte Milky & Foamy
 • NESCAFÉ Mocha Chocolatey & Foamy

Hladni napitci u limenkama:

 • NESCAFÉ Barista Style Latte
 • NESCAFÉ Barista Style Cappuccino
 • NESCAFÉ Barista Style Americano
 • NESCAFÉ Baristy Style Latte Caramel

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Oglasi

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje je potrebno kupiti bilo koji NESCAFÉ proizvod (jedan ili više) naveden u pravilima, u bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Konzum u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre u minimalnoj vrijednosti 2,00 € / 15,07 kn to na način da je kupnja u navedenom minimalnom iznosu vidljiva na istom računu  

Prijaviti se na jedan od dva načina:

1. Poslati SMS sa sljedećim podacima:

NESCAFE, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na broj 60777., npr. (NESCAFE, 36926/3200/62, Iva Ivančić, Avenija Većeslava Holjevca 40, 10010, Zagreb).Cijena slanja SMS poruke iznosi 0,32 € / 2,40 kn (PDV uključen).

Oglasi

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenog preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

2. Ispuniti Internet obrazac na web stranici www.nestle.hr upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te kontakt broja mobitela ili telefona.

Napomene:

 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom.
 • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe, takva prijava putem SMS-a ili web obrasca bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za izvlačenje nagrade.
 • Sudionik mora čuvati originalan račun sve do izvlačenja svih nagrada jer će isti morati prezentirati priređivaču na prvi poziv u slučaju osvajanja neke od nagrada.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada će se održati 02. listopada 2023. za sve SMS poruke i prijave putem web obrasca.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena.

Objava dobitnika

Priređivač će objaviti imena dobitnika na internet adresi www.nestle.hr u roku od 8 dana od zadnjeg nagradnog izvlačenja

Obavijest dobitnicima

Priređivač će telefonski komunicirati obavijest o primitku i preuzimanju nagrade, a u slučaju da to nije moguće pisana obavijest će biti poslana dobitnicima preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od 8 dana od pojedinog izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Priređivač će poslati nagrade dobitnicima na kućnu adresu poštom ili kurirskom dostavom. Glavna nagrada će se osobno uručiti Dobitniku glavne nagrade.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba obavezno predočiti osobnu iskaznicu i valjan, originalan račun na kojem je naznačena kupnja nekog od Nestlé proizvoda koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri iz trgovina Konzum na području Republike Hrvatske.

Pravila i prijava

Za prijavu putem web stranice i detaljna pravila posjetite www.nestle.hrOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x