Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

NESQUIK nagradna igra “NESQUIK i FC Barcelona čine igru zanimljivijom” traje od 03. rujna 2018. do 14. listopada 2018. ( uključivo). Organizira ju Nestlé Adriatic, a odnosi se na sva maloprodajna mjesta na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagradni fond uključuje:
Glavna nagrada:
1 x trening iskustvo za dijete u dobi od 7 do 12 godina u ukupnoj vrijednosti do 57.215,52 kuna (PDV uključen).
Glavna nagrada uključuje:
1. Za dijete
– povratna avionska karta Zagreb – Barcelona
– Zrakoplovne pristojbe – Transfer od zračne luke do hotela i natrag
– Smještaj u hotelu ili hostelu za djecu ( 3 obroka uključena u sva tri dana programa, ostali ovisno o dolasku/povratku )
– Transfer od hotela/hostela do aktivnosti naznačenih u programu – Dres za treniranje (ne uključuje kopačke i štitnike)
– Karte za FC Barelona muzej – Karte za FC Barcelona utakmicu – Barcelona city tour (Park Guell karta )
– Dres FC Barcelona
– putno i sportsko osiguranje
2. Za odraslu pratnju
– povratna avionska karta Zagreb – Barcelona
– Zrakoplovne pristojbe
– Transfer od zračne luke do hotela i natrag
– Smještaj u hotelu ( 3 obroka uključena u sva tri dana programa, ostali ovisno o dolasku/povratku )
– Karte za FC Barelona muzej
– Karte za FC Barcelona utakmicu – Barcelona city tour (Park Guell karta )
– putno i sportsko osiguranje
Tjedne nagrade:
18 x ruksak FC Barcelona, svaki pojedinačne vrijednosti 501,56 kuna
60 x lopta FC Barcelona, svaka pojedinačne vrijednost i 83,44 kuna

U nagradnu igru uključeni su svi formati NESQUIK kakao praha (osim NESQUIK prutića 13,85 g) i NESQUIK sirup.
Pravo sudjelovanja u NESQUIK nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Za sudjelovanje je potrebno na bilo kojem malo prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre kupiti jedan ili više NESQUIK proizvoda te poslati SMS sa sljedećim podacima: NESQUIK, broj računa, ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja na broj 60023 (npr. NESQUIK, 12345/POSLO210/10307, Ivan Horvat, Gajeva 5, Zagreb). Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kuna (PDV uključen). Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke. Sudionik prijavom ulazi u nagradna izvlačenja koja će se odvijati u 6 krugova koja daju priliku osvojiti tjedne nagrade. Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bu de ponovno poslan od strane iste ili druge osobe (s istog ili drugog broja mobilnog telefona) takva prijava putem SMS-a bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za podjelu nagrade. Sudionik mora čuvati originalan račun sve do izvlačenja svih nagrada jer će isti morati prezentirati priređivaču na prvi poziv u slučaju osvajanja neke od nagrada.

Izvlačenje tjednih nagrada održat će se:
1.nagradno izvlačenje – 10. rujna 201 8. za sve SMS poruke pristigle u razdoblju od 03. rujna do 0 9. rujna 201 8.
2.nagradno izvlačenje – 1 7. rujna 2018. za sve SMS poruke pristigle u razdoblju od 10. rujna do 1 6. rujna 201 8.
3.nagradno izvlačenje – 24. rujna 201 8. za sve SMS poruke pristigle u razdoblju od 1 7. rujna do 23.rujna 2018.
4.nagradno izvlačenje – 01. l istopada 201 8. za sve SMS poruke pristigle u razdoblju od 24. rujna do 30. rujna 2018.
5.nagradno izvlačenje – 08. listopada 201 8. za sve SMS poruke pristigle u razdoblju od 01. li stopada do 0 7. listopada 201 8.
6.nagradno izvlačenje – 15. listopada 201 8. za sve SMS poruke pristigle u razdoblju od 0 8. listopada do 14.listopada 201

Izvlačenje glavne nagrade: 15. listopada 2018. održat će se izvlačenje glavne nagrade za sve SMS poruke pristigle tijekom čitavog razdoblja trajanja nagradne igre od 03. rujna do 14. listopada 2018. godine (uključivo).

Imena dobitnika bit će objavljena na web adresi www.nestle.hr u roku od 8 dana od svakog nagradnog izvlačenja, a priređivač je u obavezi da svakog dobitnika u pisanom obliku obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku osam dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada. Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri svaki dobitnik nagrade pristaje da se objavi njegovo ime i prezime i mjesto stanovanja poslana u SMS poruci. Prilikom dodjele nagrada dobitnici i priređivač mogu biti fotografirani, a te fotografije mogu biti objavljene u medijima na što dobitnik pristaje. Obavijest o primitku i preuzimanju nagrade bit će komunicirana telefonski (ako je moguće), a potom poslana pisana obavijest dobitnicima preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od 8 dana od pojedinog izvlačenja. Dobitnicima tjednih nagrada nagrade će biti poslane poštom ili kurirskom dostavom na kućnu adresu. Dobitniku glavne nagrade bit će osobno uručena glavna nagrada. Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik obavezno treba predočiti originalan račun na kojem je naznačena kupnja nekog od Ne stlé proizvoda, koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri iz trgovina na području Republike Hrvatske temeljem kojeg se prijavio u nagradnu igru te mora potpisati izjavu o preuzimanju nagrade Detaljna pravila u PDF formatu možete pronaći OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi