Oglasi

Nesquik nagradna igra 2021

Trajanje:

Nesquik nagradna igra traje od 01.10.2021. godine u 00:00 do 31.10.2021. godine (uključivo) do 23:59 sati, a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Konzum na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagrade:

10 x Sport Vision poklon bon vrijednosti 3.500 kn
20 x Konzum poklon bon vrijednosti 500 kn
50 x Nesquik poklon paket vrijednosti 130 kn

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Kako sudjelovati u Nesquik nagradnoj igri?

Oglasi

Za sudjelovanje je potrebno na istom računu imati vidljivu kupnju kombinacije od najmanje jednog proizvoda iz asortimana NESQUIK instant kakao (instant prah, sterilizirani mliječni napitak sa kakaom, sirup) te najmanje jednog proizvoda iz asortimana NESQUIK žitarica za doručak ili žitnih pločica, u bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Konzum u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre i zatim poslati SMS sa sljedećim podacima:
NESQUIK, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja na broj 60777 (Primjer: NESQUIK, Ana Anić, Prva ulica 12, 10000 Zagreb). Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen).

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Napomene:

  • Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom.
  • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe (s istog ili drugog broja mobilnog telefona) takva prijava putem SMS-a bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za izvlačenje nagrade.
  • Sudionik mora čuvati originalan račun sve do izvlačenja svih nagrada jer će isti morati dati na uvid priređivaču na prvi poziv u slučaju osvajanja neke od nagrada.

Izvlačenje nagrada

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 02.1.2021. za sve valjane SMS poruke pristigle tijekom čitavog trajanja nagradne igre od 01.10.2021 do 31.10.2021. godine (uključivo), a odvijati će elektroničkim putem, slučajnim softverskim odabirom iz baze pristiglih SMS poruka u periodu trajanja nagradne igre.

Jedna osoba može dobiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena.

Javno izvlačenje dobitnika održati će se na gore naveden način u sjedištu priređivača nagradne igre u Zagrebu, pod nadzorom tročlane komisije sastavljene po izboru Priređivača.

Objava dobitnika i preuzimanje nagrada

Imena dobitnika biti će objavljena na web adresi www.nestle.hr u roku od 8 dana od svakog nagradnog izvlačenja.

Priređivač će u pisanom obliku obavijestiti sve dobitnike o dobivenoj nagradi u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Priređivač će telefonski obavijestiti dobitnika o primitku i preuzimanju nagrade, a u slučaju da to nije moguće pisana obavijest će biti poslana dobitnicima preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od 8 dana od pojedinog izvlačenja.

Tjedne nagrade će dobitnicima biti poslane na kućnu adresu poštom ili kurirskom dostavom. Glavna nagrada će se osobno uručiti dobitniku glavne nagrade.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba obavezno predočiti osobnu iskaznicu i valjan, originalan račun na kojem je naznačena kupnja nekog od Nestlé proizvoda koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri iz trgovina Konzum na području Republike Hrvatske. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba potpisati izjavu o preuzimanju nagrade, čime prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku.

Dobitnik treba preuzeti nagradu najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnik ne podigne svoju nagradu u navedenom roku, priređivač ga je dužan ponovno u roku od 8 dana od isteka gornjeg roka obavijestiti o dobitku te odrediti naknadni rok za podizanje nagrade, koji ne može biti kraći od osam dana niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač je dužan popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Pravila Nesquik nagradne igre

Nesquik nagradna igra 2021 traje do 31.10.2021., a za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Oglasi

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE