Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nagradna igra uz Nestle pahuljice traje od 01. prosinca 2019. godine do 31. prosinca 2019. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Konzum na području Republike Hrvatske u kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru uključujući i Konzum internet prodavaonicu.

Nagrade su:
30 x Garmin Star Wars vivofit® jr. 2 pametna narukvica za praćenje aktivnosti
20 x poklon paket Nestlé Star Wars žitnih pahuljica

U nagradnu igru uključeni su sljedeći Nestlé proizvodi:
NESTLE NESQUIK ŽITNE PAHULJICE 375g
NESTLE NESQUIK DUO ŽITNE PAHULJICE 325g
NESTLE CHOCAPIC ŽITNE PAHULJICE 375g
NESTLE COOKIE CRISP ŽITNE PAHULJICE 375g
NESTLE CINI MINIS ŽITNE PAHULJICE 375g
NESTLE LION ŽITNE PAHULJICE 400g

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Za sudjelovanje je potrebno kupiti bilo koji Nestlé žitne pahuljice definirane pravilima na bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Konzum u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre i zatim poslati SMS sa sljedećim podacima:ZITARICE, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja na broj. Cijena slanja jedne SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen). Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 8. siječnja 2020. Izvlačenje će se odvijati elektronskim putem, slučajnim softverskim odabirom iz baze pristiglih SMS poruka u periodu trajanja nagradne igre. Imena dobitnika bit će objavljena na web adresi www.nestle-cereals.com/hr u roku od 8 dana od svakog nagradnog izvlačenja te je u obavezi u pisanom obliku obavijestiti sve dobitnike o dobivenoj nagradi u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba obavezno predočiti osobnu iskaznicu i valjan, originalan račun na kojem je naznačena kupnja nekog od Nestlé proizvoda koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri iz trgovina Konzum na području Republike Hrvatske. Dobitnik treba preuzeti nagradu najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi