Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nestle nagradna igra traje od 07. listopada 2019. godine do 03. studenog 2019. godine (uključivo), a odnosi se na sve trgovine Konzuma na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagradni fond uključuje:
Glavna nagrada: 1 x Opel Crossland X (vrijednost glavne nagrade iznosi 120.648,00 kn, PDV uključen)
Utješne nagrade: 1 x Welness vikend 7.800,00kn (vrijednost utješne nagrade iznosi 7.800,00kn PDV uključen)
Tjedne nagrada:
Konzum poklon bon 20 x 1.000,00kn ( 20.000,00kn PDV uključen)
Nescafé Dolce Gusto Drop aparat 20 x 1.229,90 ( 24.598,00kn PDV uključen)

Proizvodi uključeni u nagradnu igru
U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi i sva promotivna pakiranja proizvoda iz asortimana robnih marki NESCAFÉ, NESCAFÉ DOLCE GUSTO, NESQUIK, KIT KAT, LION, MAGGI, THOMY, AFTER EIGHT, NESTLE DESSERT, SMARTIES, PURINA, NAN i NESTLÉ DJEČJA HRANA (u daljnjem tekstu: Nestle proizvodi), osim NESTLÉ proizvoda iz asortimana NESTLÉ žitarica za doručak te proizvoda NAN1 i NAN HA1.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Za sudjelovanje je potrebno kupiti bilo koji Nestlé proizvod koji je uključen u nagradnu igru kako je navedeno u pravilima nagradne igre u bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Konzum u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre i zatim poslati SMS sa sljedećim podacima: NES, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja na broj 60023 . Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen).

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenja tjednih nagrada održat će se u nagradnim izvlačenjima – u svakom tjednom nagradnom izvlačenju izvući će se 5 dobitnika Konzum poklon bon-a i 5 dobitnika Nescafé Dolce Gusto Drop aparat za navedeni tjedni period, a u zadnjem izvlačenju (4. nagradno izvlačenje) uz tjedne nagrade će se izvući i dobitnik 2. nagrade i dobitnik glavne nagrade. Izvlačenja će se odvijati elektronskim putem, slučajnim softverskim odabirom iz baze pristiglih SMS poruka u periodu trajanja nagradne igre.

U izvlačenju tjednih nagrada sudjeluju svi sudionici koji su poslali valjanu SMS poruku sukladno pravilima ove nagradne igre, a u razdoblju navedenom za to nagradno izvlačenje. Jedna osoba može dobiti više nagrada, ukoliko je poslala više različitih brojeva računa. U izvlačenju za glavnu nagradu sudjeluju svi sudionici koji su poslali valjanu SMS poruku sukladno pravilima ove nagradne igre, u čitavom navedenom razdoblju trajanja nagradne igre.

Izvlačenje tjednih nagrada održat će se:
1.nagradno izvlačenje – 14. listopad 2019. za sve SMS poruke pristigle u razdoblju od 07.listopada do 13. listopada 2019. 2.nagradno izvlačenje – 21. listopada 2019. za sve SMS poruke pristigle u razdoblju od 14. listopada do 20. listopada 2019. 3.nagradno izvlačenje – 28. listopada 2019. za sve SMS poruke pristigle u razdoblju od 21. listopada do 27. listopada 2019. 4.nagradno izvlačenje – 04. studenog 2019. za sve SMS poruke pristigle u razdoblju od 28. listopada do 03. studenog 2019.

Izvlačenje glavne nagrade održat će se 04. studenog 2019. održat će se i izvlačenje glavne nagrade za sve SMS poruke pristigle tijekom čitavog trajanja nagradne igre od 07. listopada do 03. studenog 2019. godine (uključivo). Prvo će se izvući dobitnik glavne nagrade, zatim dobitnik druge nagrade, a nakon toga dobitnici tjednih nagrada Konzum poklon bona i Nescafé Dolce Gusto Drop aparata.

Imena dobitnika biti će objavljena na web adresi www.nestle.hr u roku od 8 dana od svakog nagradnog izvlačenja te je u obavezi u pisanom obliku obavijestiti sve dobitnike o dobivenoj nagradi u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada. Za detaljna pravila Nestle nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJE

Najnovije nagradne igre

Oglasi