NaslovnicaDobitnici nagradne igreNestle nagradna igra 2021: MAGGI i THOMY kupi, super nagrade pokupi!

Nestle nagradna igra 2021: MAGGI i THOMY kupi, super nagrade pokupi!

Nestle nagradna igra 2021 uz MAGGI i THOMY traje od 2.8.2021. do 31.8.2021. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Konzum (uključujući i Konzum internet trgovinu) na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Dobitnici nagradne igre su navedeni OVDJE, a popis se nalazi na dnu stranice.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
1 x IKEA poklon bon vrijednosti 50.000,00 kn
5 x BOSCH kuhinjski robot (vrijednost pojedinačne nagrade 2.510,07 kn)
2 x KONZUM poklon bon (vrijednost 1.250 HRK)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Za sudjelovanje je potrebno kupiti bilo najmanje jedan MAGGI i najmanje jedan THOMY proizvod (pri čemu istodobna kupnja minimalno jednog MAGGI i jednog THOMY proizvoda mora biti vidljiva na istom računu) u bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkih lanaca Konzum ili putem Konzum Internet trgovine u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre. U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi i sva promotivna pakiranja proizvoda iz asortimana robnih marki THOMY i MAGGI.

Nakon kupnje za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je prijaviti se na jedan od dva načina:
1. Poslati SMS sa sljedećim podacima:
NESTLE, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja na broj 60221.  Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen).

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

ili

2. Ispuniti Internet obrazac na www.nestle.hr upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te kontakt broja mobitela.

Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe, takva prijava putem SMS-a ili web obrasca bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za izvlačenje nagrade.

Sudionici nagradne igre moraju čuvati račun do kraja nagradne igre. Nagrada se može preuzeti samo uz predočenje valjanog, originalno izdanog računa, poslanog u SMS poruci dobitnika ili prijavi putem internet obrasca dobitnika. Nikakvi drugi predmeti osim računa neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Izvlačenje svih dobitnika nagrada održat će se 2.9.2021. za sve SMS poruke i prijave putem web obrasca pristigle tijekom čitavog trajanja nagradne igre od 2.8.2021. do 31.8.2021. godine (uključivo). Prvo će se izvući 1 dobitnik IKEA poklon bona, a nakon toga će se ovim redom izvući dobitnici: 5 dobitnika BOSCH kuhinjskog robota te zatim dva dobitnika koji će dobiti svaki po jedan Konzum poklon bon u vrijednosti od 1.250,00 HRK.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena.

Imena dobitnika bit će objavljena na web stranici www.nestle.hr/nagradne-igre u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja, a priređivać će u pisanom obliku obavijestiti sve dobitnike o dobivenoj nagradi u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada. Priređivač će dobitnike telefonski obavijest o primitku i preuzimanju nagrade, a u slučaju da to nije moguće pisana obavijest će biti poslana dobitnicima preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od 8 dana od pojedinog izvlačenja.

Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri svaki dobitnik nagrade pristaje da se javno objavi njegovo ime i prezime i mjesto stanovanja poslani u SMS poruci ili prijavi putem internet obrasca. Prilikom dodjele nagrada dobitnici i priređivač mogu biti fotografirani, a te fotografije mogu biti objavljene u medijima na što dobitnik pristaje sudjelovanjem u nagradnoj igri.

Priređivač će poslati ostale nagrade dobitnicima na kućnu adresu poštom ili kurirskom dostavom.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba obavezno predočiti osobnu iskaznicu i valjan, originalan račun na kojem je naznačena kupnja minimalno jednog MAGGI i jednog THOMY proizvoda koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri iz trgovina Konzum na području Republike Hrvatske. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba potpisati izjavu o preuzimanju nagrade, čime prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku.

Nestle nagradna igra 2021 uz uz MAGGI i THOMY traje do 31.8.2021, a za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE