NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDjecaNestle: Osvoji gaming nagrade

Nestle: Osvoji gaming nagrade

Trajanje:

Nestle nagradni natječaj traje od 1.11.2021. godine u 00:00 sati do 31.12.2021. godine u 23:59 sati

Nagrade:

50 x glavna nagrada: STEELSERIES GAMING SLUŠALICE
250 x utješna nagrada: Set sa tri PC igre

Pravo sudjelovanje

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj na dan zaključenja nagradnog natječaja.

U natječaju ne mogu sudjelovati osobe koje su uključene u njegovu organizaciju i pripremu, osobito zaposlenici Organizatora, te članovi njihovih užih obitelji.

U natječaju sudjeluju sljedeći Nestle proizvodi

Natječaj se provodi u svrhu promocije proizvoda Nestlé žitnih pahuljica za doručak: NESQUIK® žitne pahuljice 375g, NESQUIK® MIX žitne pahuljice 325g, LION® žitne pahuljice 400g, CHOCAPIC® žitne pahuljice 375g, COOKIE CRISP® žitne pahuljice 375g, LION®WILD CRUSH žitne pahuljice 360 g, NESQUIK® BANANA CRUSH žitne pahuljice 350 g

Način sudjelovanja

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju sudionik trena:

  1. Na stranici www.nestle-cereals.com/marvel stranici unijeti promo kod s pakiranja nekog od proizvoda navedenih u pravilima, ime i prezime, grad prebivališta u vrijeme zaključenja natječaja, e-mail adresu i broj telefona
  2. Odgovoriti na pitanje “Opiši nam svoju najdražu E-gaming avanturu?” i odabirom kvačice prihvatiti pravila nagradnog natječaja.

Promo kod nalazi se na poleđini promo pakiranja, svaki proizvod ima generički kod (npr. svaki proizvod Nesquik 375g ima kod REN86N).

Odabir dobitnika i dostava nagrada

Žiri će po završetku natječaja odabrati 300 dobitnika nagrade, s najkreativnijim odgovorima poslanim preko prijave na stranici www.nestle-cereals.com/xboxgames.

Odabir najkreativnijih odgovora će biti zasnovan na sljedećim kriterijima:
kreativnost, literarno i umjetničko izražavanje.

Najboljih 50 prijava osvajaju glavnu nagradu a slijedećih 250 najboljih prijava osvajaju utješnu nagradu.

Imena svih dobitnika biti će objavljena u roku od 15 radnih dana nakon završetka nagradnog natječaja i to na www.nestle-cereals.com/xboxgames stranici.

Organizator će kontaktirati dobitnike putem e-mail adrese koju su unijeli na mrežnoj stranici prilikom prijave.

Dobitnik je dužan odgovorom u roku od 7 dana dostaviti svoje osobne podatke (adresu) potrebne za organizaciju dostave i preuzimanja nagrade. Ako se dobitnik u navedenom roku ne javi ili na drugi način ne dostavi svoje podatke potrebne za preuzimanje nagrade, gubi pravo na nagradu.

Pravila i prijava

Nestle nagradna igra 2021 uz Nestlé žitne pahuljice traje do 31.12.2021., a za pravila i prijavu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE