NaslovnicaDobitnici nagradne igreNestle nagradna igra 2021: Poštuj prirode čar i osvoji hibridni auto na...

Nestle nagradna igra 2021: Poštuj prirode čar i osvoji hibridni auto na dar!

[vc_message]Najnovija Nestle nagradna igra se nalazi OVDJE[/vc_message][vc_message]Dobitnici Nestle nagradne igre “Poštuj prirode čar” su navedni OVDJE[/vc_message]

Nova Nestle nagradna igra od 1.3.2021. godine do 31.3.2021. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Konzum na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagradni fond uključuje uključuje sljedeće nagrade:
Glavna nagrada:
1 x TOYOTA Corolla Luna Touring Sport Hybrid vrijednosti 191.401,01 kn (PDV uključen)
Ostale nagrade:
20 x KONZUM poklon bon od 1.000,00 kn (20 pojedinačnih poklon bonova, svaki u vrijednosti 1.000,00 kn – ukupno 20.000,00 kn, PDV uključen)
2 x XIAOMI Mi 1S električni romobil i jedna (1) XIAOMI Mi Commuter zaštitna kaciga (električni romobil i kaciga u pojedinačnom paketu vrijednosti 3.148,99 kn)
10 x NESCAFÉ poklon paket sadržaja: 1 x NESCAFÉ Classic topiva kava (200g), 1 x NESCAFÉ Crema Sensazione topiva kava (200g), 1 x NESCAFÉ Gold topiva kava (200g), 2 x NESCAFÉ šalica (10 pojedinačnih paketa)
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 219.618,69 kn (PDV uključen)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika organizatora nagradne igre i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Za sudjelovanje je potrebno kupiti bilo koji Nestlé proizvod koji je uključen u nagradnu igru kako je navedeno u pravilima, u bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Konzum u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre.
Za prijavu u nagradnu igru potrebno je poslati SMS sa sljedećim podacima:
NESTLE, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja na broj 60221. Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen).
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi i sva promotivna pakiranja proizvoda iz asortimana robnih marki NESCAFÉ, NESCAFÉ DOLCE GUSTO (osim STARBUCKS by NESCAFÉ DOLCE GUSTO kapsula za kavu), NESQUIK, KIT KAT, LION, MAGGI, THOMY, AFTER EIGHT, NESTLE DESSERT, SMARTIES, PURINA, NAN i NESTLÉ DJEČJA HRANA (osim proizvoda iz asortimana NAN OPTIPRO 1, NAN COMFORTIS 1 i NAN HA PRO EXPERT), CHEERIOS, CINI MINIS, COOKIE CRISP, CORN FLAKES, CHOCAPIC, LION, NESQUIK, FITNESS žitarice za doručak te CHOCAPIC, LION, NESQUIK, MUSLI i FITNESS žitne pločice za doručak.
Popis svih proizvoda koji sudjeluju u nagradnoj igri i njihove cijene u Konzumu možete pronaći OVDJE

Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe (s istog ili drugog broja mobilnog telefona), takva prijava putem SMS-a bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za izvlačenje nagrade. Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Sudionik mora čuvati originalan račun sve do izvlačenja svih nagrada jer će isti morati prezentirati Priređivaču na prvi poziv u slučaju osvajanja neke od nagrada.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 2.4.2021. za sve SMS poruke pristigle tijekom čitavog trajanja nagradne igre od 01.3.2021 do 31.3.2021. godine (uključivo). Prvo će se izvući dobitnik glavne nagrade, nakon toga će ovim redom izvući dobitnici: 20 dobitnika jednog Konzum poklon bona u vrijednosti od 1.000 kn, zatim 2 dobitnika jednog paketa: električni romobil i kaciga te 10 dobitnika jednog NESCAFÉ poklon paketa.
Jedna osoba može dobiti više nagrada, ukoliko je poslala više valjanih prijava putem različitih SMS poruka te različitih brojeva računa. Sve 33 nagrade će biti izvučene i podijeljene pravovaljanim sudionicima, odnosno dobitnicima. Valjanim sudionikom se smatra osoba koja je kupila proizvod uključen u nagradnu igru u periodu trajanja nagradne igre i za to ima dokaz u obliku valjanog originalnog računa koje je izdao Konzum trgovački lanac te poslala valjanu SMS prijavu u predviđenom periodu.

Popis dobitnika biti će objavljen na web stranici www.nestle.hr u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja te je u obavezi u pisanom obliku obavijestiti sve dobitnike o dobivenoj nagradi u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada. Priređivač će telefonski obavijest dobitnike o primitku i preuzimanju nagrade, a u slučaju da to nije moguće pisana obavijest će biti poslana dobitnicima preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od osam dana od pojedinog izvlačenja. Glavna nagrada će se osobno uručiti Dobitniku glavne nagrade. Priređivač će poslati ostale nagrade dobitnicima na kućnu adresu poštom ili kurirskom dostavom. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba obavezno predočiti osobnu iskaznicu i valjan, originalan račun na kojem je naznačena kupnja nekog od Nestlé proizvoda koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri iz trgovina Konzum na području Republike Hrvatske.

Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE