Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraTrgovineNestle i Plodine dobitan par, osvoji vrijedne nagrade na dar!

Nestle i Plodine dobitan par, osvoji vrijedne nagrade na dar!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Nestle nagradna igra traje od 3.10.2022. godine i traje do 31.10.2022. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Plodine na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

Glavna nagrada:

  • 1 x PREMIUM VISA GOLD kartica s raspoloživim iznosom potrošnje od 75.000,00 kn / 9.954,21 €. Kartica će biti iskoristiva u roku od tri godine od izdavanja.

Ostale nagrade:

Oglasi
  • 1 x PREMIUM VISA GOLD kartica s raspoloživim iznosom potrošnje od 25.000,00 kn / 3.318,07 €. Kartica će biti iskoristiva u roku od jedne godine od izdavanja.
  • 1 x PREMIUM VISA GOLD kartica s raspoloživim iznosom potrošnje od 10.000,00 kn / 1.327,23 €. Kartica će biti iskoristiva u roku od jedne godine od izdavanja
  • 5 x jedan (1) PLODINE poklon bon od 4.000,00 kn / 530,89 € (5 pojedinačnih poklon bonova, svaki u vrijednosti 4.000,00 kn / 530,89 €– ukupno 20.000,00 kn / 2.654,46 € PDV uključen). Poklon bon će biti iskoristiv u roku od 120 dana od dana aktivacije.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Proizvodi uključeni u nagradnu igru

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi i sva promotivna pakiranja proizvoda iz asortimana robnih marki NESCAFÉ, NESCAFÉ DOLCE GUSTO (osim STARBUCKS by NESCAFÉ DOLCE GUSTO kapsula za kavu), NESQUIK, KIT KAT, LION, MAGGI, THOMY, AFTER EIGHT, NESTLE DESSERT, SMARTIES, JOE, NESVITA, GARDEN GOURMET, PURINA, NAN i NESTLÉ DJEČJA HRANA (osim proizvoda iz asortimana NAN OPTIPRO 1, NAN COMFORTIS 1 i NAN EXPERTPRO HA), CHEERIOS, CINI MINIS, COOKIE CRISP, CORN FLAKES, CHOCAPIC, LION, NESQUIK, FITNESS žitarice za doručak te CHOCAPIC, LION, NESQUIK, MUSLI i FITNESS žitne pločice za doručak

Oglasi

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje je potrebno kupiti bilo koji Nestlé proizvod koji je uključen u nagradnu igru kako je navedeno u prethodnom članku, u bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Plodine u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre.

Prijavu za sudjelovanje u nagadnoj igri moće je napraviti na dva načina:

1. Poslati SMS sa sljedećim podacima:

Oglasi

PLODINE, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja na broj 60777 (npr. PLODINE, 12345-012-3, Ivan Horvat, Gajeva 5, 10000 Zagreb )

Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn / 0,32 € (PDV uključen).

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenog preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

2. Ispuniti Internet obrazac na www.nestle.hr upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te kontakt broja mobitela ili telefona.

Napomene:

Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe, takva prijava putem SMS-a ili web obrasca bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za izvlačenje nagrade. Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Sudionik mora čuvati originalan račun sve do izvlačenja svih nagrada jer će isti morati prezentirati Priređivaču na prvi poziv u slučaju osvajanja neke od nagrada.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje svih dobitnika nagrada održat će se 07. studenog 2022. za sve SMS poruke i prijave putem web obrasca pristigle tijekom čitavog trajanja nagradne igre od 3. listopada do 31. listopada 2022. godine (uključivo).

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena.

Objava dobitnika

Priređivač će objaviti imena dobitnika na internet adresi www.nestle.hr u roku od osam 8 od nagradnog izvlačenja .

Obavijest dobitnicima

Organizator će u pisanom obliku obavijestiti sve dobitnike o dobivenoj nagradi u roku osam 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Preuzimanje nagrada

Priređivač će telefonski komunicirati obavijest o primitku i preuzimanju nagrade, a u slučaju da to nije moguće pisana obavijest će biti poslana dobitnicima preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od 8 dana od pojedinog izvlačenja.

Priređivač će poslati nagrade dobitnicima na kućnu adresu poštom ili kurirskom dostavom.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba obavezno predočiti osobnu iskaznicu i valjan, originalan račun na kojem je naznačena kupnja nekog od Nestlé proizvoda koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri iz prodavaonica Plodine na području Republike Hrvatske.

Pravila

Ova Nestle nagradna igra traje u Plodinama do 31.10.2022, a za pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi