NaslovnicaVelikeNestle nagradna igra: Biraj zeleno

Nestle nagradna igra: Biraj zeleno

Trajanje:

Nestle nagradna igra traje od 02.10.2023. godine i traje do 31.10. 2023. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Konzum na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru

Nagrade:

 • 2 x jedan SAMSUNG pametni hladnjak RS6HA8891B1/EF i NESTLÉ “Vrtim zdravi film” kuharica

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Proizvodi uključeni u nagradnu igru

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi i sva promotivna pakiranja proizvoda iz asortimana robnih marki NESCAFÉ, NESCAFÉ DOLCE GUSTO (osim STARBUCKS by NESCAFÉ DOLCE GUSTO kapsula za kavu i STARBUCKS za pripremu čokoladnog napitka), NESQUIK, KIT KAT, LION, MAGGI, THOMY, AFTER EIGHT, NESTLÉ DESSERT, SMARTIES, NESTLÉ L’ATELIER, NESVITA, GARDEN GOURMET, PURINA, GERBER, NAN i NESTLÉ DJEČJA HRANA (osim proizvoda iz asortimana NAN OPTIPRO 1, NAN COMFORTIS 1 , NAN EXPERTPRO HA, NAN LACTOSE FREE i LITTLE STEPS 1), CHEERIOS, CINI MINIS, COOKIE CRISP, CORN FLAKES, CHOCAPIC, LION, NESQUIK, FITNESS žitne pahuljice za doručak te CHOCAPIC, LION, NESQUIK, MUSLI i FITNESS žitne pločice za doručak

Način sudjelovanja

 1. Kupite bilo koji Nestlé proizvod naveden u pravilima, u bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Konzum u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre
 2. Prijavite se za sudjelovanje na jedan od dva načina:
  • Pošaljite SMS sa sljedećim podacima
   NESTLE, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na broj 60777. (npr. NESTLE, 12345-012-3, Ivan Horvat, Gajeva 5, 10000 Zagreb )
   Cijena slanja SMS poruke iznosi 0,32 € / 2,40 kn (PDV uključen)
   ili
  • Ispunite Internet/web obrazac na stranici www.nestle.hr upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te kontakt broja mobitela ili telefona.
 3. Sačuvajte originalan račun sve do izvlačenja svih nagrada

Napomene:

 • Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenog preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.
 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom.
 • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe, takva prijava putem SMS-a ili web obrasca bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za izvlačenje nagrade.
 • Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.
 • Sudionik mora čuvati originalan račun sve do izvlačenja svih nagrada jer će isti morati prezentirati priređivaču na prvi poziv u slučaju osvajanja neke od nagrada.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje svih dobitnika nagrada održat će se 06.11.2023. za sve SMS poruke i prijave putem web obrasca pristigle tijekom čitavog trajanja nagradne igre od 02. listopada do 31. listopada 2023. godine (uključivo).

Izvlačenje će se odvijati elektronskim putem, slučajnim softverskim odabirom iz baze valjanih pristiglih prijava odnosno poruka u periodu trajanja nagradne igre.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena.

Objava dobitnika

Imena dobitnika objaviti će se na internet adresi www.nestle.hr u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja

Obavijest dobitnicima

Priređivač će u pisanom obliku obavijestiti sve dobitnike o dobivenoj nagradi u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Priređivač će telefonski komunicirati obavijest o primitku i preuzimanju nagrade, a u slučaju da to nije moguće pisana obavijest će biti poslana dobitnicima preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od 8 dana od pojedinog izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Priređivač će poslati nagrade dobitnicima na kućnu adresu poštom ili kurirskom dostavom.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba obavezno predočiti osobnu iskaznicu i valjan, originalan račun na kojem je naznačena kupnja nekog od Nestlé proizvoda koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri iz prodavaonica Konzum na području Republike Hrvatske. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba potpisati izjavu o preuzimanju nagrade, čime prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku.

Pravila i prijava

Za prijavu putem web stranice i detaljna pravila posjetite www.nestle.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x