NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojNestle nagradna igra: 20 godina u Hrvatskoj zajedno stvaramo umjetnost okusa

Nestle nagradna igra: 20 godina u Hrvatskoj zajedno stvaramo umjetnost okusa

Trajanje:

Nestle nagradna igra traje od 20.03.2024. do 31.05.2024. godine (uključivo), a odnosi se na sva maloprodajna mjesta na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 1 x go!card Mastercard kartica s raspoloživim iznosom potrošnje od 20.000,00 €. Kartica će biti iskoristiva u roku od jedne godine od izdavanja.
 • Ostale nagrade:
  • 20 x jedan Nestlé poklon paket sadržaja: 1 x NESCAFÉ Classic (limenka, 100g), 1 x NESCAFÉ Gold Cappuccino Iced Vanilla Latte (kutija, 105g), 1 x NESCAFÉ 3in1 Frappe (vrećica, 128g), 1 x NESCAFÉ 3in1 Frappe Caramel (prutić, 15g), 1 x NESCAFÉ 3in1 Black Roast (prutić, 15g), 1 x MAGGI Švicarska juha (vrećica, 49g), 1 x MAGGI Pad Thai pasta za pripremu jela (vrećica, 65g), 1 x THOMY Majoneza (tuba, 165g), NESTLÉ DESSERT Noir Corsé Čokolada (200g), 1 x SMARTIES White (tuba, 34g), 1 x KIT KAT 4 Finger (41,5g), 1 x NESQUIK (vrećica, 200g), 1 x GERBER Kašica slatki krumpir, bundeva, cikla i piletina (staklenka, 190g), 1 x GERBER Kašica kruška (vrećica s čepom, 80g), 1 x PURINA FELIX Party Mix Picnic Mix (vrećica, 60g), 1 x PURINA GOURMET GOLD Hrana za mačke s piletinom (konzerva, 85g), 1 x PURINA FRISKIES Hrana za pse s piletinom i mrkvom u umaku (vrećica, 100g), 1 x PURINA ADVENTUROS Training dopunska hrana za pse s lososom (vrećica, 115g), 1 x NESTLÉ KIT KAT Žitne pahuljice (kutija, 330g), 1 x NESTLÉ FITNESS Žitna pločica s čokoladom (23,5g) (20 pojedinačnih paketa, svaki u vrijednosti 42,64 €, ukupno 852,80 €, PDV uključen)

Priređivač

Nestlé Adriatic društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, sa sjedištem na adresi Avenija Većeslava Holjevca 40, 10 010 Zagreb, OIB: 00183562417

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Proizvodi uključeni u nagradnu igru

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi i sva promotivna pakiranja proizvoda iz asortimana robnih marki NESCAFÉ, NESCAFÉ DOLCE GUSTO (osim STARBUCKS by NESCAFÉ DOLCE GUSTO kapsula za kavu i STARBUCKS za pripremu čokoladnog napitka), NESQUIK, KIT KAT, LION, MAGGI, THOMY, AFTER EIGHT, NESTLÉ DESSERT, SMARTIES, GARDEN GOURMET, PURINA, NAN i NESTLÉ DJEČJA HRANA (osim proizvoda iz asortimana NAN OPTIPRO 1, NAN COMFORTIS 1 , NAN EXPERTPRO HA, NAN LACTOSE FREE i LITTLE STEPS 1), CHEERIOS, CINI MINIS, COOKIE CRISP, CORN FLAKES, CHOCAPIC, LION, NESQUIK, FITNESS žitne pahuljice za doručak te CHOCAPIC, LION, NESQUIK, MUSLI i FITNESS žitne pločice za doručak.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje je potrebno:

 1. Na bilo kojem maloprodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre kupiti Nestlé proizvode (jedan ili više) iz pravila i to tako da je kupnja u ukupnom iznosu od najmanje 2,00 € (PDV uključen) vidljiva na istom računu
 2. Sačuvati originalan račun sve do izvlačenja svih nagrada
 3. Prijaviti se na jedan od načina:
  • Slanjem SMS poruke sa sljedećim podacima: NESTLE, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na broj 60777.

   Cijena slanja SMS poruke iznosi 0,32 € (PDV uključen).

   Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenog preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

   Ili
  • Ispuniti Internet obrazac na www.nestle.hr upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te kontakt broja mobitela ili telefona.

Napomene:

 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom.
 • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe, takva prijava putem SMS-a ili web obrasca bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za izvlačenje nagrade.
 • Sudionik mora čuvati originalan račun sve do izvlačenja svih nagrada jer će isti morati prezentirati Priređivaču na prvi poziv u slučaju osvajanja neke od nagrada.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje svih dobitnika nagrada održat će se 05.06.2024. za sve SMS poruke i prijave putem web obrasca pristigle tijekom čitavog trajanja nagradne igre od 20. ožujka do 31. svibnja 2024. godine (uključivo).

Izvlačenje će se odvijati elektronskim putem, slučajnim softverskim odabirom iz baze valjanih pristiglih prijava odnosno poruka u periodu trajanja nagradne igre.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena.

Objava dobitnika

Priređivač će objaviti imena dobitnika na internet adresi www.nestle.hr u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja te je u obavezi u pisanom obliku obavijestiti sve dobitnike o dobivenoj nagradi u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri svaki dobitnik nagrade pristaje da se javno objavi njegovo ime i prezime i mjesto stanovanja poslani u SMS poruci ili prijavi putem internet obrasca.

Obavijest dobitnicima nagrada

Priređivač će telefonski komunicirati obavijest o primitku i preuzimanju nagrade, a u slučaju da to nije moguće pisana obavijest će biti poslana dobitnicima preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od 8 dana od pojedinog izvlačenja.

Dostava nagrada

Priređivač će poslati nagrade dobitnicima na kućnu adresu poštom ili kurirskom dostavom.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba obavezno predočiti osobnu iskaznicu i valjan, originalan račun na kojem je naznačena kupnja minimalno jednog Nestlé proizvoda koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri na području Republike Hrvatske.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba potpisati izjavu o preuzimanju nagrade, čime prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku.

Sudionici nagradne igre moraju čuvati račun do kraja nagradne igre. Nagrada se može preuzeti samo uz predočenje valjanog, originalno izdanog računa, poslanog u SMS poruci ili prijavi putem internet obrasca dobitnika. Nikakvi drugi predmeti osim računa neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Dobitnik treba preuzeti nagradu najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnik ne podigne svoju nagradu u navedenom roku, priređivač ga je dužan ponovno u roku od 8 dana od isteka gornjeg roka obavijestiti o dobitku te odrediti naknadni rok za podizanje nagrade, koji ne može biti kraći od osam dana niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.

Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu

Pravila i web prijava

Za web prijavu i detaljna pravila posjetite www.nestle.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x