NaslovnicaIzdvojenoNestle nagradna igra: #BirajZeleno2024

Nestle nagradna igra: #BirajZeleno2024

Trajanje:

Nestle nagradna igra započinje 04.03.2024. godine i traje do 31.03.2024. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Konzum na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 3 x poklon kartica u turističkoj agenciji Globtour Event d.o.o za 4 osobe s raspoloživim iznosom potrošnje od 5.000,00 € (ukupno 15.000,00 € , PDV uključen). Poklon kartica će biti iskoristiva u roku od 12 mjeseci od izdavanja.
 • Ostale nagrade:
  • 3 x jedna Friteza Philips HD9650/90 Airfryer XXL, na vrući zrak (Friteza Philips HD9650/90 Airfryer XXL, na vrući zrak, pojedinačne vrijednosti 297,59 €, ukupno 892,77 € PDV uključen)
  • 3 x jedna poklon kartica u poliklinici LabPlus (poklon kartica u poliklinici LabPlus pojedinačne vrijednosti 500,00 €, ukupno 1.500,00 €, PDV uključen). Poklon kartica će biti iskoristiva unutar 6 mjeseci od dana izdavanja.
  • 18 x jedan KONZUM poklon bon od 150,00 € (18 pojedinačnih poklon bonova, svaki u vrijednosti 150,00 € – ukupno 2.700,00 €, PDV uključen)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Proizvodi uključeni u nagradnu igru

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi i sva promotivna pakiranja proizvoda iz asortimana robnih marki NESCAFÉ, NESCAFÉ DOLCE GUSTO (osim STARBUCKS by NESCAFÉ DOLCE GUSTO kapsula za kavu i STARBUCKS za pripremu čokoladnog napitka), NESQUIK, KIT KAT, LION, MAGGI, THOMY, AFTER EIGHT, NESTLÉ DESSERT, SMARTIES, GARDEN GOURMET, PURINA, NAN i NESTLÉ DJEČJA HRANA (osim proizvoda iz asortimana NAN OPTIPRO 1, NAN COMFORTIS 1 , NAN EXPERTPRO HA, NAN LACTOSE FREE i LITTLE STEPS 1), CHEERIOS, CINI MINIS, COOKIE CRISP, CORN FLAKES, CHOCAPIC, LION, NESQUIK, FITNESS žitne pahuljice za doručak te CHOCAPIC, LION, NESQUIK, MUSLI i FITNESS žitne pločice za doručak

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje je potrebno:

 1. Kupiti bilo koji Nestlé proizvod koji je uključen u nagradnu igru kako je navedeno u pravilima, u bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Konzum u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre
 2. Prijaviti se na jedan od načina:
  • poslati SMS sa sljedećim podacima: NESTLE, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na broj 60777. (npr. NESTLE, 12345-012-3, Ivan Horvat, Gajeva 5, 10000 Zagreb )

   Cijena slanja SMS poruke iznosi 0,32 € (PDV uključen).

   Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenog preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.
   Ili
  • Ispuniti Internet obrazac na www.nestle.hr upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te kontakt broja mobitela ili telefona.
 3. Sačuvati račun

Napomene:

 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom.
 • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe, takva prijava putem SMS-a ili web obrasca bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za izvlačenje nagrade.
 • Sudionik mora čuvati originalan račun sve do izvlačenja svih nagrada jer će isti morati prezentirati Priređivaču na prvi poziv u slučaju osvajanja neke od nagrada.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika nagrada odvija se prema dolje navedenom rasporedu u sjedištu Priređivača nagradne igre u Zagrebu, pod nadzorom tročlane komisije sastavljene po izboru Priređivača. Izvlačenju dobitnika nagrada prisustvovat će javni bilježnik.

Izvlačenje svih dobitnika nagrada održat će se 05.04.2024. za sve SMS poruke i prijave putem web obrasca pristigle tijekom čitavog trajanja nagradne igre od 04. ožujka do 31. ožujka 2024. godine (uključivo).

Izvlačenje će se odvijati elektronskim putem, slučajnim softverskim odabirom iz baze valjanih pristiglih prijava odnosno poruka u periodu trajanja nagradne igre.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena.

Objava dobitnika

Priređivač će objaviti imena dobitnika na web adresi www.nestle.hr u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja

Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri svaki dobitnik nagrade pristaje da se javno objavi njegovo ime i prezime i mjesto stanovanja poslani u SMS poruci ili prijavi putem internet obrasca.

Obavijest dobitnicima

Priređivač će u pisanom obliku obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku 8 dana od dana izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Priređivač će telefonski komunicirati obavijest o primitku i preuzimanju nagrade, a u slučaju da to nije moguće pisana obavijest će biti poslana dobitnicima preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od 8 dana od pojedinog izvlačenja.

Priređivač će poslati nagrade dobitnicima na kućnu adresu poštom ili kurirskom dostavom.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba obavezno predočiti osobnu iskaznicu i valjan, originalan račun na kojem je naznačena kupnja nekog od Nestlé proizvoda koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri iz prodavaonica Konzum na području Republike Hrvatske. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba potpisati izjavu o preuzimanju nagrade, čime prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku.

Pravila i prijava

Za prijavu putem web stranice i detaljna pravila posjetite www.nestle.hr/nagradna-igra-biraj-zeleno

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x