Oglasi
NaslovnicaIzdvojenoNestle nagradna igra: Uz Nestlé i Spar otputuj na Hvar!

Nestle nagradna igra: Uz Nestlé i Spar otputuj na Hvar!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Nestle nagradna igra traje od 03.06.2024. do 30.06.2024. (uključivo). Odnosi se na sve prodavaonice Spar i Interspar na području RH.

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 1 x poklon kartica u putničkoj agenciji Globtour Event d.o.o za putovanje unutar Republike Hrvatske (po mogućnosti Hvar) s raspoloživim maksimalnim iznosom potrošnje od 5.000,00 € PDV uključen*
 • Ostale nagrade:
  • 4 x jedan Samsonite kofer veličine L 98L pojedinačne tržišne vrijednosti 527,00 € (ukupno 2.108,00 €, PDV uključen)
  • 15 x jedan SPAR poklon bon od 150,00 € ( ukupno 2.250,00 €, PDV uključen)

* Kartica će biti iskoristiva 12 mjeseci od izdavanja te u skladu s uvjetima korištenja izdavatelja Globtour Event d.o.o., te se izdaje na donositelja. Poklon karticu je moguće iskoristiti jednokratno ili u više navrata do ukupnog raspoloživog iznosa odnosno do isteka perioda korištenja za sve aranžmane unutar Republike Hrvatske koji nudi Globtour Event d.o.o.

Mjesto održavanja

Maloprodajna mjesta trgovačkog lanca Spar u RH

Oglasi

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Proizvodi koji sudjeluju u nagradnoj igri

NESCAFÉ, NESCAFÉ DOLCE GUSTO (osim STARBUCKS by NESCAFÉ DOLCE GUSTO kapsula za kavu i STARBUCKS za pripremu čokoladnog napitka), NESQUIK, KIT KAT, LION, MAGGI, THOMY, AFTER EIGHT, NESTLÉ DESSERT, SMARTIES, GARDEN GOURMET, PURINA, GERBER, NAN i NESTLÉ DJEČJA HRANA (osim proizvoda iz asortimana NAN OPTIPRO 1, NAN COMFORTIS 1, NAN EXPERTPRO HA, NAN LACTOSE FREE i LITTLE STEPS 1), CHEERIOS, CINI MINIS, COOKIE CRISP, CORN FLAKES, CHOCAPIC, LION, NESQUIK, FITNESS žitne pahuljice za doručak te CHOCAPIC, LION, NESQUIK, MUSLI i FITNESS žitne pločice za doručak 

Oglasi

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

 1. Na bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Spar u RH za vrijeme trajanja nagradne igre kupiti Nestle proizvode (jedan ili više od onih koji sudjeluju u nagradnom natječaju) tako da je kupovni iznos minimalno 2,00EUR (PDV uključen) i da je vidljiv na istom računu.
 2. Prijaviti broj računa slanjem SMS poruke na 60777: NESTLE, broj računa, ime i prezime, adresa stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto). Cijena slanja SMS poruke je 0,32 EUR/PDV uključen.
  ili
  ispuniti internet obrazac na www.nestle.hr upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te kontakt broja mobitela ili telefona.
 3. Račun sačuvati do kraja igre

Napomene:

 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom
 • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe, takva prijava putem SMS-a ili web obrasca bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za izvlačenje nagrade
 • Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje svih dobitnika nagrada održat će se 05.07.2024. za sve SMS poruke i prijave putem web obrasca.

Izvlačenje će se odvijati elektronskim putem, slučajnim softverskim odabirom iz baze valjanih prijava odnosno poruka u periodu trajanja nagradne igre. Prvo će se izvući dobitnik nagrade poklon kartice u putničkoj agenciji Globtour Event d.o.o., nakon toga 4 dobitnika nagrade Samsonite kofera, te 15 dobitnika jedne Spar poklon kartice.

Oglasi

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena.

Objava dobitnika

Priređivač će objaviti imena dobitnika na internet adresi www.nestle.hr u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja te je u obavezi u pisanom obliku obavijestiti sve dobitnike o dobivenoj nagradi u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Preuzimanje nagrada

Priređivač će poslati nagrade na kućnu adresu poštom ili kurirskom dostavom. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba obavezno predočiti osobnu iskaznicu i originalan račun. Dobitnik treba preuzeti nagradu najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi.

Ako dobitnik ne podigne svoju nagradu u navedenom roku, priređivač ga je dužan ponovno u roku od 8 dana od isteka gornjeg roka obavijestiti o dobitku te odrediti naknadni rok za podizanje nagrade, koji ne može biti kraći od osam dana niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.

Pravila i web prijava

Za prijavu putem interneta i detaljna pravila posjetite www.nestle.hrOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x