Oglasi

Nestle nagradni natječaj: Osvoji bicikl i kacigu

NaslovnicaBesplatne nagradne igreNestle nagradni natječaj: Osvoji bicikl i kacigu

Nestle nagradni natječaj traje od 1.1.2020. godine u 00:00 sati do 15.4.2020. godine u 23:59 sati

Nagradni fond uključuje:
30 x komplet bicikla i kacige ovisno o izboru veličine bicikla prilikom prijave na natječaj (ili Booster Plasma 200, veličine kotača 20”, ili Booster Plasma 240, veličine kotača 24” ili Booster Galaxy, veličine kotača 26”; proizvođača Planet Bike Co.)

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj na dan zaključenja nagradnog natječaja.
Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju sudionik mora na www.nestle.hr/bikepromo stranici unijeti ime i prezime, grad, e-mail adresu i broj telefona, izabrati jednu od tri veličine bicikla (set1 – Za djecu od 6 do 8 godina starosti; set 2 – Za djecu od 9 do 11 godina starosti; set 3 – Za djecu iznad 11 godina starosti), postaviti fotografiju na zadanu temu „Početak dana s Nestlé žitaricama“ i odabirom kvačice prihvatiti Pravila nagradnog natječaja. Na fotografiji se treba između ostalog vidjeti i kutija bilo kojih Nestle žitnih pahuljica koje su predmet ove promocije (Chocapic, Cheerios, Cini Minis, Cookie Crisp, Lion, Lion Pillows, Nesquik, Nesquik Aplhabet, Nesquik Duo, Nesquik Cocoa Crush) i samo takve fotografije će sudjelovati u natječaju. Ne preporučuje se slanje fotografija djece niti je to zahtjev i uvjet za sudjelovanje u ovom natječaju.

Žiri će po završetku natječaja odabrati 30 dobitnika s najkreativnijim fotografijama postavljenim na www.nestle.hr/bikepromo stranici. Tročlani žiri je u sastavu: Marko Erben (dizajner kreativne agencije), Marina Vukoje (Brand Manager za Nestle žitarice) i Katarina Exle (Digital Director u Drap agenciji).

Imena dobitnika biti će objavljena u roku od 7 radnih dana nakon završetka nagradnog natječaja i to na www.nestle.hr/bikepromo stranici. Organizator će kontaktirati dobitnike putem e-mail adrese koju su unijeli na mrežnoj stranici prilikom prijave. Dobitnik je dužan odgovorom u roku od 7 dana dostaviti svoje osobne podatke (adresu) potrebne za organizaciju dostave i preuzimanja nagrade. Ako se dobitnik u navedenom roku ne javi ili na drugi način ne dostavi svoje podatke potrebne za preuzimanje nagrade, gubi pravo na nagradu, a nagrada će biti ponuđena drugom Sudioniku po izboru žirija.

Za detaljna pravila i prijavu na natječaj kliknite OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE