Nestle nagradni natječaj: Osvoji bicikl i kacigu

NaslovnicaBesplatne nagradne igreNestle nagradni natječaj: Osvoji bicikl i kacigu
Oglasi

Nestle nagradni natječaj traje od 1.1.2020. godine u 00:00 sati do 15.4.2020. godine u 23:59 sati

Nagradni fond uključuje:
30 x komplet bicikla i kacige ovisno o izboru veličine bicikla prilikom prijave na natječaj (ili Booster Plasma 200, veličine kotača 20”, ili Booster Plasma 240, veličine kotača 24” ili Booster Galaxy, veličine kotača 26”; proizvođača Planet Bike Co.)

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj na dan zaključenja nagradnog natječaja.
Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju sudionik mora na www.nestle.hr/bikepromo stranici unijeti ime i prezime, grad, e-mail adresu i broj telefona, izabrati jednu od tri veličine bicikla (set1 – Za djecu od 6 do 8 godina starosti; set 2 – Za djecu od 9 do 11 godina starosti; set 3 – Za djecu iznad 11 godina starosti), postaviti fotografiju na zadanu temu „Početak dana s Nestlé žitaricama“ i odabirom kvačice prihvatiti Pravila nagradnog natječaja. Na fotografiji se treba između ostalog vidjeti i kutija bilo kojih Nestle žitnih pahuljica koje su predmet ove promocije (Chocapic, Cheerios, Cini Minis, Cookie Crisp, Lion, Lion Pillows, Nesquik, Nesquik Aplhabet, Nesquik Duo, Nesquik Cocoa Crush) i samo takve fotografije će sudjelovati u natječaju. Ne preporučuje se slanje fotografija djece niti je to zahtjev i uvjet za sudjelovanje u ovom natječaju.

Oglasi

Žiri će po završetku natječaja odabrati 30 dobitnika s najkreativnijim fotografijama postavljenim na www.nestle.hr/bikepromo stranici. Tročlani žiri je u sastavu: Marko Erben (dizajner kreativne agencije), Marina Vukoje (Brand Manager za Nestle žitarice) i Katarina Exle (Digital Director u Drap agenciji).

Imena dobitnika biti će objavljena u roku od 7 radnih dana nakon završetka nagradnog natječaja i to na www.nestle.hr/bikepromo stranici. Organizator će kontaktirati dobitnike putem e-mail adrese koju su unijeli na mrežnoj stranici prilikom prijave. Dobitnik je dužan odgovorom u roku od 7 dana dostaviti svoje osobne podatke (adresu) potrebne za organizaciju dostave i preuzimanja nagrade. Ako se dobitnik u navedenom roku ne javi ili na drugi način ne dostavi svoje podatke potrebne za preuzimanje nagrade, gubi pravo na nagradu, a nagrada će biti ponuđena drugom Sudioniku po izboru žirija.

Za detaljna pravila i prijavu na natječaj kliknite OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi