NaslovnicaNagradni natječajNestle: Osvoji Avengers nagrade uz Nestlé Žitne Pahuljice

Nestle: Osvoji Avengers nagrade uz Nestlé Žitne Pahuljice

Nestle magradni natječaj traje od 1. svibnja 2021. godine u 00:00 sati do 30. lipnja 2021. godine u 23:59 sati

Nagrade su:
Glavna nagrada za 20 najboljih prijava kooje osvajaju glavnu nagradu Marvel SUP
Slijedećih 200 najboljih prijava osvajaju utješnu nagradu Avengers kutiju za žitne pahuljice

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj na dan zaključenja nagradnog natječaja. Pravo sudjelovanja imaju samo osobe starije od 18 godina. U natječaju ne mogu sudjelovati osobe koje su uključene u njegovu organizaciju i pripremu, osobito zaposlenici Organizatora, te članovi njihovih užih obitelji.

Sve što trebate napraviti je sljedeće:
1. kupiti jedno od pakiranja odabranih Nestlé žitnih pahuljica
2. posjetiti web stranicu
3. unijeti kod s poleđine Marvel promotivnog pakiranja te odgovoriti na kreativno pitanje “Započni dan uz Nestlé žitne pahuljice za doručak te opiši super snagu tvoje obitelji.”

Promo kod nalazi se na poleđini promo pakiranja, svaki proizvod ima generički kod (npr. svaki proizvod Nesquik 375g ima kod CRA9UB), a sudjleuju proizvodi Nestlé žitnih pahuljica za doručak: NESQUIK® žitne pahuljice 375g, NESQUIK® MIX žitne pahuljice 325g, LION® žitne pahuljice 400g, CHOCAPIC® žitne pahuljice 375g, COOKIE CRISP® žitne pahuljice 375g.

Žiri će po završetku natječaja odabrati 220 dobitnika nagrade, s najkreativnijim odgovorima poslanim preko prijave na stranici www.nestle-cereals.com/marvel. Odabir najkreativnijih odgovora će biti zasnovan na sljedećim kriterijima: kreativnost, literarno i umjetničko izražavanje.

Imena svih dobitnika biti će objavljena u roku od 15 radnih dana nakon završetka nagradnog natječaja na stranici www.nestle-cereals.com/marvel Organizator će kontaktirati dobitnike putem e-mail adrese koju su unijeli na mrežnoj stranici prilikom prijave. Dobitnik je dužan odgovorom u roku od sedam dana dostaviti svoje osobne podatke (adresu) potrebne za organizaciju dostave i preuzimanja nagrade. Ako se dobitnik u navedenom roku ne javi ili na drugi način ne dostavi svoje podatke potrebne za preuzimanje nagrade, gubi pravo na nagradu.

Nestle nagradni natječaj traje do 30.6.2021, a za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE