Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDjecaNestle natječaj 2021: Osvoji Mickey&Friends nagradu uz Nestlé Žitne Pahuljice

Nestle natječaj 2021: Osvoji Mickey&Friends nagradu uz Nestlé Žitne Pahuljice

Oglasi
Oglasi

Dobitnici Nestle nagradnog natječaja su navedeni OVDJE

Trajanje:

Nestle nagradni natječaj traje od 1.8.2021. godine u 00:00 sati do 30.9.2021. godine u 23:59 sati, a odvija se putem www.nestle-cereals.com/school.

Nagrade:

200 x Mickey&Friends set koji uključuje jedan Mickey ruksak, A4 BILJEŽNICA, A5 BILJEŽNICA, PERNICA, 3 X OLOVKA, 5 X OLOVKA ZA BOJANJE, RAVNALO, GUMICA ZA BRISANJE i ŠILJILO

Tko može sudjelovati?

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj na dan zaključenja nagradnog natječaja. Pravo sudjelovanja imaju samo osobe starije od 18 godina. U natječaju ne mogu sudjelovati osobe koje su uključene u njegovu organizaciju i pripremu, osobito zaposlenici Organizatora, te članovi njihovih užih obitelji.

Oglasi

Kako sudjelovati?

U natječaju i promociji sudjeluju proizvodi Nestlé žitnih pahuljica za doručak: NESQUIK® žitne pahuljice 375g, NESQUIK® MIX žitne pahuljice 325g, ALPHABET® žitne pahuljice 325g, CHOCAPIC® žitne pahuljice 375g, COOKIE CRISP® žitne pahuljice 375g i HONEY CHEERIOS žitne pahuljice 375g.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju sudionik mora na www.nestle-cereals.com/school stranici unijeti promo kod s pakiranja nekog od proizvoda iz članka 1, ime i prezime, grad prebivališta u vrijeme zaključenja natječaja, e-mail adresu i broj telefona, odgovoriti na pitanje “Započni dan uz Nestlé žitne pahuljice za doručak te nam opiši svoju najdražu školsku pustolovinu” i odabirom kvačice prihvatiti Pravila nagradnog natječaja. Promo kod nalazi se na poleđini promo pakiranja, svaki proizvod ima generički kod (npr. svaki proizvod Nesquik 375g ima kod REN86N).

Oglasi

Odabir dobitnika

Nagrađuje se 200 sudionika koji su najkreativnije odgovorili na nagradnoj pitanje na www.nestle-cereals.com/school stranici po slobodnoj ocjeni i izboru tročlanog žirija kojeg odredi organizator.

Odabir najkreativnijih odgovora će biti zasnovan na sljedećim kriterijima: kreativnost, literarno i umjetničko izražavanje.

Objava dobitnika i dostava nagrada

Organizator će kontaktirati dobitnike putem e-mail adrese koju su unijeli na stranici natečaja prilikom prijave. Dobitnik je dužan odgovorom u roku od 7 dana dostaviti svoje osobne podatke i adresu potrebne za organizaciju dostave i preuzimanja nagrade.

Oglasi

Ako se dobitnik u navedenom roku ne javi ili na drugi način ne dostavi svoje podatke potrebne za preuzimanje nagrade, gubi pravo na nagradu. Preuzimanjem nagrade od strane dobitnika prestaju sve obveze Organizatora prema Sudioniku odnosno dobitniku.

Pravila natječaja i sudjelovanje

Nestle natječaj traje do 30.9.2021, a za detaljna pravila i prijavu posjetite www.nestle-cereals.comOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi