NESTLÉ NESQUIK žitarice te vode u kino!

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPrehranaNESTLÉ NESQUIK žitarice te vode u kino!
Oglasi

nequick-te-vodi-u-kino-2011Tvorci filma „Ledeno doba“ donose vam novu animiranu 3D avanturu RIO! Pogledajte doživljaje papagaja Blu u njegovoj velikoj avanturi u Rio de Janeiru uz Nestlé NESQUIK žitarice napravljene s integralnim zrnom!
U nagradnoj igri možete sudjelovati kupovinom jedne od niže navedenih opcija u periodu 1.5.2011.-1.6.2011. u KONZUM prodavaonicama. Najkasnije do 15.6.2011. zamijenite originalni račun* za kino ulaznicu za jednu od projekcija crtanog filma RIO 3D u Blitz Cinestar-u.

· 3x NESTLÉ NESQUIK 250g

· 2x NESTLÉ NESQUIK 375g/500g

Oglasi

· 2x NESTLÉ NESQUIK DUO 325g

*Originalni račun iz bilo koje KONZUM prodavaonice možete zamijeniti za 1 kino ulaznicu u bilo kojem Blitz Cinestar-u u Hrvatskoj, za bilo koju od projekcija animiranog filma RIO 3D. Bez računa ova zamjena neće biti moguća.

Rio 3D” je animirana avantura čija je radnja smještena u egzotični Rio de Žaneiro, dom karnevala, plaža i sambe. Glavni junak je plavi papagaj Blu koji misli da je posljednji pripadnik svoje vrste, a živi u malom gradu u Americi. Kada sazna da u Riju živi druga plava ara, Blu i njegova vlasnica kreću na uzbudljivo putovanje.
Film je nastao u saradnji studija “20th century Fox” i “Bly Sky”, poznatog po blokbaster franšizi “Ledeno doba”. “Rio 3D” režirao je Karlos Saldanja (“Ledeno doba”, “Roboti”).

Zabavne scene iz filma možete pogledati na stranici http://www.rio-themovie.com

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi