Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPrehranaNESTLÉ NESQUIK žitarice te vode u kino!

NESTLÉ NESQUIK žitarice te vode u kino!

Oglasi

nequick-te-vodi-u-kino-2011Tvorci filma „Ledeno doba“ donose vam novu animiranu 3D avanturu RIO! Pogledajte doživljaje papagaja Blu u njegovoj velikoj avanturi u Rio de Janeiru uz Nestlé NESQUIK žitarice napravljene s integralnim zrnom!
U nagradnoj igri možete sudjelovati kupovinom jedne od niže navedenih opcija u periodu 1.5.2011.-1.6.2011. u KONZUM prodavaonicama. Najkasnije do 15.6.2011. zamijenite originalni račun* za kino ulaznicu za jednu od projekcija crtanog filma RIO 3D u Blitz Cinestar-u.

· 3x NESTLÉ NESQUIK 250g

· 2x NESTLÉ NESQUIK 375g/500g

Oglasi
Oglasi

· 2x NESTLÉ NESQUIK DUO 325g

*Originalni račun iz bilo koje KONZUM prodavaonice možete zamijeniti za 1 kino ulaznicu u bilo kojem Blitz Cinestar-u u Hrvatskoj, za bilo koju od projekcija animiranog filma RIO 3D. Bez računa ova zamjena neće biti moguća.

Rio 3D” je animirana avantura čija je radnja smještena u egzotični Rio de Žaneiro, dom karnevala, plaža i sambe. Glavni junak je plavi papagaj Blu koji misli da je posljednji pripadnik svoje vrste, a živi u malom gradu u Americi. Kada sazna da u Riju živi druga plava ara, Blu i njegova vlasnica kreću na uzbudljivo putovanje.
Film je nastao u saradnji studija “20th century Fox” i “Bly Sky”, poznatog po blokbaster franšizi “Ledeno doba”. “Rio 3D” režirao je Karlos Saldanja (“Ledeno doba”, “Roboti”).

Zabavne scene iz filma možete pogledati na stranici http://www.rio-themovie.comOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi