NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDjecaNestle: Osvoji društvenu igru SCRABBLE™ ORIGINAL uz Nestlé Žitne Pahuljice

Nestle: Osvoji društvenu igru SCRABBLE™ ORIGINAL uz Nestlé Žitne Pahuljice

[vc_message]Popis do bitnika nagradne igre možete pronaći OVDJE[/vc_message]

Nestle nagradni natječaj traje od 1.1.2021. godine u 00:00 sati do 28.2.2021. godine u 23:59 sati

Nagradni fond uključuje:
200 x društvena igra SCRABBLE™ ORIGINAL

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj na dan zaključenja nagradnog natječaja. Pravo sudjelovanja imaju samo osobe starije od 18 godina. U Natječaju ne mogu sudjelovati osobe koje su uključene u njegovu organizaciju i pripremu, osobito zaposlenici Organizatora, te članovi njihovih užih obitelji.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju sudionici trebaju na www.nestle-cereals.com/scrabble stranici unijeti promo kod s pakiranja nekog od Nestle proizvoda navedenim u pravilima, ime i prezime, grad prebivališta u vrijeme zaključenja natječaja, e-mail adresu i broj telefona, odgovoriti na pitanje “Započni dan uz Nestlé žitne pahuljice za doručak te nam opiši najdraži obiteljski trenutak zabave.” i prihvatiti pravila nagradnog natječaja.

Promo kod nalazi se na poleđini promo pakiranja, svaki proizvod ima generički kod (npr. svaki proizvod Nesquik 375g ima kod REF86N)

Natječaj se provodi u svrhu promocije proizvoda Nestlé žitnih pahuljica za doručak: NESQUIK® žitne pahuljice 375g, NESQUIK® MIX žitne pahuljice 325g, NESQUIK® Cocoa Crush žitne pahuljice 360g, NESQUIK® Banana Crush žitne pahuljice 350g,LION® žitne pahuljice 400g, LION® Wild Crush žitne pahuljice 360g, CHOCAPIC® žitne pahuljice 375g, COOKIE CRISP® žitne pahuljice 375g, Honey CHEERIOS® žitne pahuljice 375g.

Žiri će po završetku natječaja odabrati 200 dobitnika nagrade, s najkreativnijim odgovorima poslanim preko prijave na stranici www.nestle-cereals.com/scrabble. Odabir najkreativnijih odgovora će biti zasnovan na kriterijima: kreativnost, literarno i umjetničko izražavanje po slobodnoj ocjeni i izboru tročlanog žirija kojeg odredi Organizator.

Imena dobitnika biti će objavljena u roku od 15 radnih dana nakon završetka nagradnog natječaja i to na www.nestle-cereals.com/scrabble stranici.

Organizator će kontaktirati dobitnike putem e-mail adrese koju su unijeli na mrežnoj stranici prilikom prijave. Dobitnik je dužan odgovorom u roku od 7 dana dostaviti svoje osobne podatke (adresu) potrebne za organizaciju dostave i preuzimanja nagrade. Ako se dobitnik u navedenom roku ne javi ili na drugi način ne dostavi svoje podatke potrebne za preuzimanje nagrade, gubi pravo na nagradu.

Za detaljna pravila i prijavu na natječaj kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE