NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDjecaNestle: Osvoji Minions nagrade uz Nestlé Žitne Pahuljice

Nestle: Osvoji Minions nagrade uz Nestlé Žitne Pahuljice

Nestle nagradni natječaj traje od 1.6.2020. godine u 00:00 sati do 15.8.2020. godine u 23:59 sati

Nagrade su:
50 x Bluetooth slušalice inspirirane Malcima(Minions)
50 x Minibus kutiju za žitne pahuljice

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 18 godina na dan zaključenja nagradnog natječaja.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju sudionik treba na www.nestle-cereals.com/minions2 stranici unijeti promo kod s pakiranje nekog od proizvoda, ime i prezime, grad, e-mail adresu i broj telefona, odgovoriti na pitanje „Nestlé žitarice potiču na kreativnost i zabavu za cijelu obitelj za vrijeme doručka. Izaberite jedan takav trenutak koji ste doživjeli sa svojom obitelji i najbližima i opišite nam ga.“ i odabirom kvačice prihvatiti pravila nagradnog natječaja. Neophodno je da se u odgovoru spomenu Nestlé žitne pahuljice za doručak, i samo takvi odgovori će sudjelovati u natječaju. Kupnja proizvoda nije uvjet za sudjelovanje u natječaju. Promo kod nalazi se na poleđini promo pakiranja, svaki proizvod ima generički kod (npr. svaki proizvod Nesquik 375g ima kod TX9RP9).

Žiri će po završetku natječaja odabrati 50 dobitnika glavne nagrade i 50 dobitnika utješne nagrade, s najkreativnijim odgovorima poslanim preko prijave na web stranici nagradnog natječaja. Odabir najkreativnijih odgovora će biti zasnovan na sljedećim kriterijima: kreativnost, literarno i umjetničko izražavanje.

Imena dobitnika biti će objavljena u roku od 15 radnih dana nakon završetka nagradnog natječaja i to na stranici www.nestle-cereals.com/minions2

Za detaljna pravila Nestle nagradnog natječaja i prijavu nakon kupovine kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE