Netsle nagradna igra započinje od 06. svibnja 2019. godine i traje do 02. lipnja 2019. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Tommy na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagradni fond uključuje:
Glavna nagrada:
1 x Opel Crossland X od 110.000 kn (PDV uključen).
Tjedne nagrade (ukupno 12 tjednih nagrada):
3 x poklon bon u Tommyu za svaki tjedan, svaki pojedinačne vrijednosti 1.000 kn
ukupna vrijednost tjednih nagrada: 12.000 kuna (PDV uključen);

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi i sva promotivna pakiranja proizvoda iz asortimana robnih marki NESCAFÉ, NESCAFÉ DOLCE GUSTO, NESQUIK, KIT KAT, LION, MAGGI, THOMY, AFTER EIGHT, NESTLÉ DESSERT, SMARTIES, NAN i NESTLÉ DJEČJA HRANA (u daljnjem tekstu: Nestlé proizvodi), osim NESTLÉ proizvoda iz asortimana NESTLÉ žitarica za doručak, Purina hrane za kućne ljubimce, te proizvoda NAN1, NAN OPTIPRO i NAN HA1.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Za sudjelovanje je potrebno kupiti bilo koji NESTLÉ proizvod, koji je uključen u nagradnu igru kako je navedeno u članku 4., u bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Tommy u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre i zatim poslati SMS sa sljedećim podacima:
NES, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja na broj 60023. Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen). Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe (s istog ili drugog broja mobilnog telefona) takva prijava putem SMS-a bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za podjelu nagrade.

Oglasi

Izvlačenje tjednih nagrada održat će se:
1.nagradno izvlačenje – 13. svibnja 2019.
za sve SMS poruke pristigle u razdoblju od 06.svibnja do 12. svibnja 2019.
2.nagradno izvlačenje – 20. svibnja 2019.
za sve SMS poruke pristigle u razdoblju od 13. svibnja do 19. svibnja 2019.
3.nagradno izvlačenje – 27. svibnja 2019.
za sve SMS poruke pristigle u razdoblju od 20. svibnja do 26. svibnja 2019.
4.nagradno izvlačenje – 03. lipnja 2019.
za sve SMS poruke pristigle u razdoblju od 27. svibnja do 02. lipnja 2019.

Izvlačenje glavne nagrade:
03. lipnja 2019. održat će se i izvlačenje glavne nagrade za sve SMS poruke pristigle tijekom čitavog trajanja nagradne igre od 06. svibnja do 02. lipnja 2019. godine (uključivo). Prvo će se izvući dobitnik glavne nagrade, a onda i dobitnici tjednih nagrada.
U izvlačenju za glavnu nagradu sudjeluju svi sudionici koji su poslali valjanu SMS poruku sukladno pravilima ove nagradne igre, u čitavom navedenom razdoblju trajanja nagradne igre.

Imena dobitnika bit će objavljena na web adresi www.facebook.com/NestleHrvatska/
u roku od osam (8) dana od svakog nagradnog izvlačenja, a Priređivač je u obavezi u pisanom obliku obavijestiti sve dobitnike o dobivenoj nagradi u roku osam (8) dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada. Obavijest o primitku i preuzimanju nagrade komunicirat će se telefonski, a u slučaju da to nije moguće pisana obavijest će biti poslana dobitnicima preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od 8 dana od pojedinog izvlačenja. Dobitnicima tjednih nagrada nagrade će biti poslane poštom ili kurirskom dostavom na kućnu adresu. Dobitniku glavne nagrade bit će osobno uručena glavna nagrada. Detaljna pravila Nestle nagradne igre možete pronaći OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre