NaslovnicaBesplatne nagradne igreNivea nagradni natječaj 2022: Nivea siječanj

Nivea nagradni natječaj 2022: Nivea siječanj

Trajanje:

Nivea nagradni natječaj traje od 11.01.2022 do 13.01.2022. u ponoć

Nagrade:

  • 1 x NIVEA Rich Nourishing mlijeko za tijelo (400 ml)
  • 1 x NIVEA dekica

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su registrirane na društvenoj mreži Facebook (www.facebook.com), osim radnika Organizatora i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Kupnja bilo kojeg Nivea proizvoda nije uvjet za sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Kako sudjelovati?

Sudionici u nagradnom natječaju sudjeluju tako da u OVOM KOMENTARU napišu odgovor na pitanje – Zašto baš vi trebate dobiti ovaj paket?

Odabir dobitnika

U nagradnom natječaju sudjeluju odgovori koji su napisani unutar trajanja pojedinačnog kruga. Imena dobitnika bit će objavljena po završetku pojedinih krugova nagradnog natječaja na Facebook stranici Organizatora. U slučaju da se radi o nagradnom natječaju koji zahtjeva najkreativniji, najzanimljiviji ili najoriginalniji odgovor, dobitnika bira komisija koristeći diskrecijsko pravo.

Obavještavanje dobitnika

Po završetku nagradnog natječaja, dobitnici nagrada bit će obaviješteni putem objave na NIVEA HR FB stranici u kojima će biti navedeno njihovo ime i prezime, odnosno nadimak koji koriste kao ime svog FB profila.

Dobitnici moraju unutar 5 dana od objave dobitnika svoje pune podatke (ime, prezime, adresa) dostaviti putem privatne poruke na NIVEA HR FB stranici. Pritužba na uvrštavanje u popis dobitnika na osnovi ovih pravila nije moguća.

Preuzimanje nagrade

Dobitnici će nagrade primiti po pošti na adresu koju su naveli u privatnoj poruci preko NIVEA HR FB stranice nakon što su bili navedeni kao pobjednici nagradnog natječaja.

Sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite Nivea Hrvatska FB stranicu

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE