Nivea i Rihanna – karte za koncert u Budimpešti

NaslovnicaBesplatne nagradne igreNivea i Rihanna - karte za koncert u Budimpešti
Oglasi

nivea-nagradna-igra-rihanna-koncert-u-budimpestiNagradna igra NIVEA i Rihanna odvija se na web stranici www.NIVEA.hr, u razdoblju od 2.11. do 27.11.2011. godine.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je pročitati pravila nagradne igre, odgovoriti točno na 5 pitanja. Najbrže sudionike nagrađujemo.

Oglasi

NIVEA će 27.11.2011. objaviti sretne dobitnike karata.

Nagradni fond:
19 x 2 karte za Rihanna koncert u Budimpešti

Imena dobitnika bit će objavljena na web stranici www.NIVEA.hr, 27.11.2011. Prijevoz i smještaj za koncert neće biti organiziran od strane priređivača nagradne igre Beiersdorfa. Dobitnici sami trebaju organizirati prijevoz i smještaj. Ukoliko je dobitniku potrebna bilo kakva pomoć ili savjet u vezi smještaja i prijevoza, isti se može obratiti Beiersdorfu koji će mu rado pomoći.

Dobitnici će o preuzimanju nagrade biti obaviješteni e-mailom, stoga u obrazac za prijavu obavezno napišite važeću e-mail adresu. Sudjelovanjem u nagradnoj igri, a u slučaju da osvoje nagrade, sudionici su suglasni da se njihovo ime i prezime može, od strane priređivača nagradne igre, objaviti i koristiti bez naknade u tiskovnom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Više na stranici www.nivea.hr

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi