NaslovnicaBesplatne nagradne igreNivea i Rihanna - karte za koncert u Budimpešti

Nivea i Rihanna – karte za koncert u Budimpešti

nivea-nagradna-igra-rihanna-koncert-u-budimpestiNagradna igra NIVEA i Rihanna odvija se na web stranici www.NIVEA.hr, u razdoblju od 2.11. do 27.11.2011. godine.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je pročitati pravila nagradne igre, odgovoriti točno na 5 pitanja. Najbrže sudionike nagrađujemo.

NIVEA će 27.11.2011. objaviti sretne dobitnike karata.

Nagradni fond:
19 x 2 karte za Rihanna koncert u Budimpešti

Imena dobitnika bit će objavljena na web stranici www.NIVEA.hr, 27.11.2011. Prijevoz i smještaj za koncert neće biti organiziran od strane priređivača nagradne igre Beiersdorfa. Dobitnici sami trebaju organizirati prijevoz i smještaj. Ukoliko je dobitniku potrebna bilo kakva pomoć ili savjet u vezi smještaja i prijevoza, isti se može obratiti Beiersdorfu koji će mu rado pomoći.

Dobitnici će o preuzimanju nagrade biti obaviješteni e-mailom, stoga u obrazac za prijavu obavezno napišite važeću e-mail adresu. Sudjelovanjem u nagradnoj igri, a u slučaju da osvoje nagrade, sudionici su suglasni da se njihovo ime i prezime može, od strane priređivača nagradne igre, objaviti i koristiti bez naknade u tiskovnom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Više na stranici www.nivea.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE