Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Velika Nivea nagradna igra održava se od 1.10.2020. do 31.10.2020. godine na svim prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske u
kojima se prodaju NIVEA proizvodi.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
1. nagrada:
50 x 3.000 kuna na Raiffeisen bank Mastercard kartici – pojedinačne vrijednosti nagrade je 3.000 kuna
2. nagrada:
50 x NIVEA paket – pojedinačne vrijednosti paketa 500 kn (paket se sadrži NIVEA proizvode za muškarce i žene)
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 175.000,00 kn.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji u razdoblju trajanja nagradne igre kupe bilo koji NIVEA proizvod ( u promociju su uključeni svi proizvodi s logom NIVEA, NIVEA MEN i NIVEA BABY).
U nagradnoj igri nemaju pravo sudjelovati zaposlenici poduzeća Beiersdorf d.o.o. te članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, braća, sestre i djeca).

Nakon kupovine Nivea proizvoda definiranih pravila nagradne za prijavu u nagradnu igru potrebno je poslati SMS sadržaja:
broj računa za kupljeni NIVEA proizvod, ime, prezime i adresu na broj 60036
(cijena SMS poruke je 2,40 kn).

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke. Kupac do preuzimanja nagrade iz Članka 8. mora sačuvati račun kao dokaz o kupnji za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati s neograničenim brojem kupnji. Isti sudionik i isti broj mobitela u nagradnoj igri može osvojiti samo jednu nagradu.

Javno izvlačenje nagrada održati će se 5.11.2020. u 11.00 sati u prostorijama Beiersdorf d.o.o., Križna 18, 10000 Zagreb, u prisutnosti Javnog bilježnika.

Ime i prezime dobitnika biti će objavljena 6.11.2020. na internet stranicama www.NIVEA.hr

Dobitnicima nagrada će u roku od 10 dana od dana objave dobitnika adresu iz prijave biti poslana Pristupnica RBA Mastercard kartice koju trebaju ispuniti i zajedno sa fotokopijom osobne iskaznice poslati na adresu Priređivača. Po primitku ispravno ispunjene Pristupnice RBA banka izrađuje Nagradne kartice koje će dobitnici preuzeti u najbližoj poslovnici RBA banke s obzirom na adresu stanovanja – u roku od 30 dana od dana primitka pravilno ispunjenje Pristupnice. Dobitnik na zahtjev priređivača treba dostaviti na uvid račun s kojim je sudjelovao u nagradnoj igri.

Za detaljna pravila nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJE

Pratiti ćemo i sniženja Nivea proizvoda po trgovinamaNajnovije nagradne igre

Oglasi