Oglasi

Nivea nagradna igra 2021: Osvoji pun kofer njege

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraKozmetika i zdravljeNivea nagradna igra 2021: Osvoji pun kofer njege

Trajanje:

Nivea nagradna igra traje od 1.10.2021. do 31.10.2021. godine na svim prodajnim mjestima dm- drogerie markt u kojima se prodaju NIVEA proizvodi.

Nagrade:

100 x NIVEA kofer (dimenzije 35 x 23 x 55 cm) + NIVEA proizvodi (NIVEA deo sprej 150 ml, NIVEA gel za tuširanje 250 ml, NIVEA mlijeko za tijelo 400 ml, NIVEA krema 150 ml, NIVEA šampon 250 ml, NIVEA parfem 30 ml, NIVEA MEN deo sprej 150 ml, NIVEA MEN gel za tuširanje 250 ml, NIVEA MEN parfem 100 ml) – pojedinačne vrijednosti 700,00 kn

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Oglasi

U nagradnoj igri nemaju pravo sudjelovati zaposlenici poduzeća Beiersdorf d.o.o. te članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, braća, sestre i djeca).

Nivea nagradna igra – kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potreno je u razdoblju od 1.10.2021 do 31.10.2021. godine kupiti jedan bilo koji NIVEA proizvod te poslati SMS sljedećeg sadržaja:
broj računa za kupljeni NIVEA proizvod, ime, prezime i adresu na broj 60045 (cijena SMS poruke je 2,40 kn).

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke. Kupac do preuzimanja nagrade iz Članka 8. mora sačuvati račun kao dokaz o kupnji za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Napomene:

  • Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati s neograničenim brojem kupnji
  • Isti sudionik i isti broj mobitela u nagradnoj igri može osvojiti samo jednu nagradu
  • U slučaju da jedna osoba bude izvučena više od jednog puta, imat će pravo na nagradu za koju je izvučena prvi put i više neće imati pravo na nagradu u ovoj nagradnoj igri

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje nagrada održati će se 3.11.2021. u 11.00 sati u prostorijama Beiersdorf d.o.o., Centar 2000, Radnička cesta 37a, 10 000 Zagreb, u prisutnosti
javnog bilježnika i komisije sastavljene od 2 člana. Svi zainteresirani sudionici imaju pravo prisustvovati javnom izvlačenju.

Objava dobitnika i isporuka nagrada

Ime i prezime dobitnika biti će objavljeno 4.11.2021 na stranicama www.nive.hr

Obavijesto o osvojenim nagradama će dobitnicima biti poslane roku od 10 dana od dana objave dobitnika na adresu iz prijave, te na zahtjev priređivača trebaju dostaviti na uvid račun s kojim su sudjelovali u nagradnoj igri.

Organizator će u roku od 30 dana od primitka računa kao dokaz o kupnji NIVEA proizvoda dobitniku poslati osvojenu nagradu na adresu iz prijave.

U slučaju da dobitnik ne preuzme svoju nagradu u roku navedenom u pravilima nagradne igre, priređivač nagradne igre je dužan obavijestiti dobitnika u roku osam dana od dana zadnjeg roka preuzimanja, kako nagrada nije preuzeta te kako nagradu može preuzeti u roku 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik u naknadnom roku ne preuzme nagradu, gubi pravo na nagradu.

Pravila

Nivea nagradna igra 2021 traje do 31.10.2021, a za detaljna pravila u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Oglasi

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE