Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nivea nagradna igra održava se od 1. studenog 2018. do 30. studenog 2018. godine na svim prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske u kojima se prodaju NIVEA proizvodi.

Nagradni fond sastoji se od:
30 x Garmin Vivoactive 3 bijeli sat pojedinačne vrijednosti 1.755,00 kn
100 x NIVEA Face poklon paket ( NIVEA Face Q10 dnevna krema za lice 20 ml, NIVEA Face Q10 noćna krema za lice 20 ml, NIVEA Face maramice za čišćenje lica, NIVEA Blazinice, NIVEA Micelarna voda 100 ml, NIVEA Q10 maska za lice, NIVEA Peel-of maska za lice, NIVEA Urban skin maska za lice, NIVEA Care Sooting krema 200 ml, NIVEA krema 75 ml )

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji u razdoblju od 1. studenog do 30. studenog 2018. godine kupe NIVEA proizvod za njegu ili čišćenje lica ( NIVEA Face proizvod) , te pošalju SMS sadržaja: broj računa za kupljeni NIVEA Face proizvod, ime, prezime i adresu na broj 60225 (cijena SMS poruke je 2,40 kn). Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke. Kupac do preuzimanja nagrade iz Članka 8. mora sačuvati račun kao dokaz o kupnji za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati s neograničenim brojem kupnji. Isti sudionik i isti broj mobitela u nagradnoj igri može osvojiti samo jednu nagradu iz Članka 8. ovih Pravila za koju je izvučen prvi put. U slučaju da jedna osoba bude izvučena više od jednog puta, imat će pravo na nagradu za koju je izvučena prvi puta i više neće imati pravo na nagradu u ovoj nagradnoj igri.

Javno izvlačenje nagrada održati će se 4. prosinca 2018. u 11.00 sati u prostorijama Beiersdorf d.o.o., Križna 18, 10000 Zagreb, u prisutnosti Javnog bilježnika. Ime i prezime dobitnika biti će objavljeno na Internet stranicama www.NIVEA.hr 5. prosinca 2018. Dobitnicima nagrada će u roku od 10 dana od dana objave dobitnika na adresu iz prijave biti poslana obavijest o osvojenoj nagradi, te na zahtjev priređivača trebaju dostaviti na uvid račun s kojim su sudjelovali u nagradnoj igri. Organizator će u roku od 30 dana od primitka računa kao dokaza o kupnji NIVEA Face proizvoda dobitniku poslati osvojenu nagradu na adresu iz prijave. Detaljna pravila nagradne igre u PDF formatu možete pronaći OVDJE

Najnovije nagradne igre

Oglasi