Oglasi
NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojNjuškalo nagradni natječaj: Dobre priče koje nemaju kraj vode te u morski...

Njuškalo nagradni natječaj: Dobre priče koje nemaju kraj vode te u morski raj!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Njuškalo nagradni natječaj traje od 5.6.2024. u 9:00 sati do 18.6.2024. u 23:59 sati, a odnosi se na područje RH.

Nagrade:

  • 1 x Glavna nagrada: Vikend u kući za odmor Villa Dei vrijednosti 840 EUR 
  • 14 x dnevna nagrada: madrac na napuhavanje (“luftić”)

Napomena

  • Nagrade nisu prenosive na treće osobe. Zamjena nagrade za druge robe ili usluge nije moguća osim ako Organizator izričito ne iskaže pravo da napravi zamjenu za nagrade u približno istoj ili većoj vrijednosti, a u slučaju da je prikazana nagrada nedostupna ili nije dopuštena lokalnim zakonodavstvom.
  • Ukoliko dobitnik počini štetu vlasniku smještaja (kuće za odmor Villa Dei) zbog čega Organizator bude primoran platiti kauciju u iznosu od 500,00 EUR, dobitnik se obvezuje nastalu štetu nadoknaditi Organizatoru.
  • Dobitni period za glavnu nagradu je 5.-7.7.2024.

Priređivač:

Njuškalo d.o.o., Miroslava Miholića 2, 10 000 Zagreb, OIB: 94718723416

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su registrirane na Facebooku i Instagramu osim zaposlenika organizatora i članova njihovih užih obitelji.

Oglasi

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

Oglasi
  • Na njuškalo Facebook ili Instagram profilu za vrijeme trajanja nagradnog natječaja objaviti komentar/kratku priču od 140 do 280 znakova na temu omiljene ljetne lokacije u Hrvatskoj.

Izvlačenje dobitnika

Dobitnike će na temelju kriterija kreativnosti i artikulacije odgovora odabrati tročlana komisija (žiri) koja se sastoji od predstavnika Organizatora.

Objava dobitnika

Dobitnici će biti objavljeni na službenom Facebook www.facebook.com/njuskalo.hr i Instagram profilu organizatora www.instagram.com/njuskalo.hr/ u roku od 48 sati za Dnevne nagrade i u roku od 48 sati nakon završetka Nagradnog natječaja za Glavnu nagradu.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrada bit će kontaktirani od strane Organizatora, putem direktne poruke na Facebook ili Instagram društvenoj mreži. Svaki dobitnik dužan je najkasnije 72 sata nakon primitka navedene poruke dostaviti putem direktne poruke osobne podatke potrebne za preuzimanja nagrade i rezervacije smještaja u ime dobitnika (ime i prezime, adresa, e-mail, broj telefona i/ili broj mobitela). Ako dobitnik propusti to učiniti u roku od 72 sata od primitka poruke, gubi pravo na nagradu te će se odabrati novi dobitnik.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite www.facebook.com/njuskalo.hr i/ili www.instagram.com/njuskalo.hr/

Oglasi

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x