Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nord nagradna igra razdoblju od 4.6.2020. u 00:00 sati do 4.7.2020. godine u 23:59 sati, uključujući oba datuma.

Nagradni fond uključuje:
GLAVNA NAGRADA:
1 sedmodnevno ljetovanje u mobilnoj kućici kapaciteta do 6 osoba u Mediteran kampu Biograd n/M u periodu od 10.7.2020. do 18.06.2021. (kamp je otvoren do 17.10.2020 i od 03.04.2021).
Druga nagrada: 10 x Nord Viva slavina u boji po izboru
Treća nagrada: 10 x poklon-bon za web-shop UrediDom.hr

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposleni u Nord Produktu d.o.o. kao ni članovi njihovih užih obitelji i druge osobe koje na bilo koji način sudjeluju pri provođenju nagradne igre.

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupovinom bilo kojeg proizvoda iz asortimana Nord Produkta (brendova Nord, Armal i Schmidler), na Nord Produkt prodajnim mjestima na području Hrvatske, u periodu trajanja nagradne igre. Nakon kupovine proizvoda za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je prijaviti se na sljedeći način:
poslati SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060:
Nordprodukt, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
(Npr.: Nordprodukt, 1234/123/1, Ime i Prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)
Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn s uključenim PDV-om

Svaki pojedini račun može biti iskorišten, odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe takva prijava putem online obrasca ili sms prijave bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za dodjelu nagrade.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre održat će se u prostorima tvrtke Nord Produkta 6.7.2020. godine u 13 sati, a obavit će se nasumičnim odabirom. Imena dobitnika bit će objavljena na web adresi www.nord.hr u roku 8dana od nagradnog izvlačenja. Svi dobitnici će biti telefonski obaviješteni o primitku nagrade u roku 8d ana od dana izvlačenja dobitnika nagrada. Dobitnicima druge i treće nagrade će nagrada biti poslana poštom ili kurirskom dostavom na kućnu adresu. Dobitniku glavne nagrade, nagradni voucher koji će vrijediti kao potvrda osvajanja nagrade i omogućavat će iskorištavanje nagrade će biti uručen osobno. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik obavezno treba predočiti osobnu iskaznicu i originalan račun na kojem je naznačena kupnja nekog od proizvoda iz asortimana Nord Produkta koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri. Nagradu dobitnik preuzima najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti.

Za detaljna pravila nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi