Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

 

Najnoviju NTL nagradnu igru možete pronaći na linku
https://nagradnaigra.com.hr/tag/ntl/

NTL nagradna igra 2016 pod nazivom “LORI NOGOMET VOLI!” traje od 09.06.2016. do 06.07.2016. i ima samo jedno kolo.ntl-nagrade-2016

Pravo na sudjelovanje u Nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe državljani Republike Hrvatske
koji u vremenskom razdoblju od 09.06.2016. do 06.07.2016. u bilo kojoj plakatom obilježenoj prodavaonici priređivača kupe jedan od niže navedenih proizvoda ili branda. Proizvodi će biti u ponudi u niže navedenim periodima.

Ostvarenom kupovinom Kupac stječe pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri, na način da na poleđini kopije računa ili kupona kojeg preuzima na blagajni upiše slijedeće podatke: ime i prezime, točnu adresu stanovanja i broj telefona. Tako ispisanu kopiju računa ili kupon potrebno je ubaciti u obilježenu kutiju koja se nalazi u prostoru prodajnog mjesta.
Po proteku perioda nagradne igre svaka članica grupe NTL organizirati će da se sve kutije iz njenih trgovina skupe i računi, odnosno kuponi prebace u jedan bazen ( svaka članica grupe ima svoj bazen) Javno izvlačenje nagrada održati će se na dan 21.07.2016. s početkom u periodu od 10:00 – 12:00 sati ( točan popis adresa i vremena početka javnog izvlačenja biti će objavljen na www. ntl.com.hr )

ntl-proizvodi-2016-nagradna-igra

Imena dobitnika biti će objavljena na adresi www.ntl.com.hr u roku od (8) osam dana od dana izvlačenja. Dobitnik nagrade biti će obaviješten o dobivenoj nagradi putem telefona ili pisanim putem u roku (8) dana od dana izvlačenja. Dobitnik nagradu može preuzeti u sjedištu onog društva u čijem je izvlačenju nagradu osvojio. Za detaljna pravila u PDF-u kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi