Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

NTL USKRSNA nagradna igra 2019 od 25.03.2019 do 23.04.2019. i ima samo jedno kolo.

Fond nagrada sastoji se od:
6 x TV LG OLED OLED55B8PLA
8 x Tablet LENOVO Tab4 8˝ 16GB LTE
24 x POTROŠAČKI BON 500 kn

Pravo na sudjelovanje u Nagradnoj igri imaju sve punoljetne osobe državljani Republike Hrvatske koji u vremenskom razdoblju od 25.03.-23.04.2019. u bilo kojoj plakatom označenoj prodavaonici priređivača kupe jedan od proizvoda koji se nalazi prikazan na plakatu i obilježen je stoperom nagradna igra.

Ostvarenom kupovinom Kupac stječe pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri, na način da na poleđini kopije računa ili kupona kojeg preuzima na blagajni upiše slijedeće podatke:
ime i prezime, točnu adresu stanovanja i broj telefona/mobitela, te ukoliko to nije prethodno navedeno na računu/kuponu onda je potrebno još upisati broj računa, datum i naziv prodajnog mjesta. Tako ispisanu kopiju računa ili kupon potrebno je ubaciti u obilježenu kutiju koja se nalazi u prostoru prodajnog mjesta. Po proteku perioda nagradne igre svaka članica grupe NTL organizirati će da se sve kutije iz njenih trgovina skupe i računi, odnosno kuponi prebace u jedan bazen ( svaka članica grupe ima svoj bazen).
Svakim kupljenim proizvodom s popisa povećavaš šanse za dobitak jer 1 proizvod = 1 prijava za nagradnu igru!
Primjerice, kupovinom tri odabrana proizvoda (na istom ili više računa) dobivaš tri prijave za nagradnu igru! Svaki sudionik može ubaciti neograničen broj kupona.

Javno izvlačenje nagrada održati će se dana 09.05.2019. (točan popis adresa mjesta izvlačenja i vremena početka javnog izvlačenja biti će objavljen na www.ntl.hr )
40 ( četrdeset) sretnih dobitnika biti će izvučeno između svih pristiglih kupona ubačenih u nagradne kutije. ( izvlači se 5 dobitnika na svakom mjestu izvlačenja. Ukupno ima 8 mjesta izvlačenja). Imena dobitnika biti će objavljena na adresi www.ntl.hr u roku od (8) osam dana od dana izvlačenja. Dobitnik nagrade biti će obaviješten o dobivenoj nagradi putem telefona ili pisanim putem u roku (8) dana od dana izvlačenja.

Dobitnik nagradu može preuzeti u sjedištu onog društva u čijem je izvlačenju nagradu osvojio: Narodni trgovački lanac d.o.o.: u Soblincu, Soblinečka 55, Sesvete BAKMAZ d.o.o., Marijane Radev 14, Zadar,  BOSO d.o.o., H.D.Genschera 22 b, Vinkovci GAVRANOVIĆ d.o.o. ,Majstorska 9, Zagreb STUDENAC d.o.o., Četvrt Ribnjak 17, Omiš METSS d.o.o., Žrtava fašizma 2a, Čakovec TRGOSTIL d.d., Toplička cesta 16, Donja Stubica TRGOVINA KRK d.d., Dubašljanska 80, Malinska

Detaljna pravila u PDF formatu možete pronaći OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi