Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

NTL nagradna igra održava se u periodu od 12. ožujka 2020 do 08. travnja 2020. i ima samo jedno kolo.

Nagradni fond čine:
1. nagrada: 8 x SAMSUNG GALAXY S10+
2. nagrada: 16 x SAMSUNG GALAXY TAB S6
3. nagrada: 24 x POTROŠAČKI BON 1.000 kn

Nagradna igra se priređuje u maloprodajnim objektima NTL-a i članova grupe NTL:
BAKMAZ d.o.o., Zadar
BOSO d.o.o., Vinkovci
GAVRANOVIĆ d.o.o., Zagreb
STUDENAC d.o.o., Omiš
METSS d.o.o., Čakovec
TRGOSTIL d.d., Donja Stubica
TRGOVINA KRK d.d., Malinska

U nagradnoj igri pravo sudjelovanja imaju punoljetne osobe državljani Republike Hrvatske koje u razdoblju trajanja nagradne igre u plakatom označenoj prodavaonici priređivača kupe jedan od proizvoda koji je prikazan na plakatu i obilježen je stoperom nagradna igra.

Nakon kupovine potrebno je napraviti prijavu na jedan od dva načina:
a) putem slanja SMS poruke
SMS poruci potrebno je navesti sljedeće podatke:
NTL“naziv člana grupe“, broj računa, ime i prezime, adresa i grad Dodatno pojašnjenje: Umjesto „naziv člana grupe“ upisuje se: NTLBAKMAZ ili NTLBOSO ili NTLGAVRANOVIC ili NTLMETSS ili NTLNTL ili NTLSTUDENAC ili NTLTRGOSTIL ili NTLTRGOVINAKRK, ovisno o tome u kojoj je članici obavljena kupnja. Ispravno upisanu SMS poruku potrebno je poslati na broj 60060 ( cijena 2,40 kn PDV uključen).
ili
b) putem ispunjavanja obrasca do kojeg se pristupa na web stranicama www.ntl.hr

Kupci svake članice grupe NTL predstavljaju zasebnu grupu dobitnika. Iz svake grupe dobitnika izvlačiti će se po jedan dobitnik prve nagrade koja predstavlja mobitel SAMSUNG GALAXY S10+ , po 2 (dva) dobitnika druge nagrade koja je tablet SAMSUNG GALAXY TAB S6 i po 3 ( tri) dobitnika treće nagrade koja je potrošački bon u vrijednosti 1.000 kn ( tisuću kuna)

Izvlačenje nagrada održati će se na lokaciji Narodni trgovački lanac d.o.o., Soblinečka 55, Soblinec, 09.04.2020. u 12:00 sati. Imena dobitnika biti će objavljena na adresi www.ntl.hr u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Dobitnik nagrade biti će obaviješten o dobivenoj nagradi putem telefona ili pisanim putem u roku 8 dana od dana izvlačenja. Dobitnik druge i treće nagrade (potrošački bon) može preuzeti bonove u sjedištu onog društva u čijem je izvlačenju nagradu osvojio. Dobitnik glavne nagrade nagradu preuzima u sjedištu društva Narodni trgovački lanac d.o.o. Za detaljna pravila NTL nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi