NaslovnicaDobitnici nagradne igreOral-B nagradna igra 2021: Novi početak

Oral-B nagradna igra 2021: Novi početak

Dobitnici Oral-B nagradne igre su navedeni OVDJE

Trajanje

Oral-B nagradna igra “Novi početak” traje od 23.8.2021. do 30.9.2021. godine

Nagrade su:

 • 5 x Laptop HP 250 G8 Intel Core i3-1005G1 8GB 512GB SSD, Windows 10 Home 15.6″
 • 5 x Printer HP DeskJet 2720 All-in-One Wireless
 • 5 x slušalice BEATS EP On-Ear
 • Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 28.485,65 kn (PDV uključen)

Tko može sudjelovati u nagradnoj igri?

Sudionici igre mogu biti sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava priređivača, administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Kako sudjelovati u Oral-B nagradnoj igri?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sudionici koji kupe u jednoj kupovini na jednom računu bilo koji Oral-B proizvod, na bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici nakon kupovine proizvoda trebaju se prijaviti na jedan od dva jednakovrijedna načina:

 1. poslati SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060:
  zubi, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
  (Npr.: zubi, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)
  Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).
  ili
 2. prijaviti se na internetskoj stranici nagradne.hr pod igru “Novi početak” te upisati sljedeće podatke:
  ključna riječ: zubi, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
  (Npr.: zubi, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)
 • U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima, ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen.
 • Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.
 • Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.

Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.

Izvlačenje

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 6. listopada 2021. u 11:00 h u službenom sjedištu administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti nasumičnim odabirom dobitnika korištenjem računalnog sustava pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

U nagradnom izvlačenju sudjelovat će sve važeće prijave koje pristignu administratoru s datumom slanja najkasnije 30. 9.2021. u 23:59 sati.

Obavijest dobitnicima i isporuka nagrada

Imena dobitnika bit će objavljena u roku 15 dana od dana izvlačenja na www.nagradne.hr.

Izvučene dobitnike administrator će obavijestiti o osvojenoj nagradi pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.

Nagrade se isključivo mogu dostaviti na adresu u RH.

Dobitnik treba surađivati s administratorom u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije. Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što Administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Nagrade će biti dostavljene u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište administratora, administrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku osam dana od dana kada je nagrada vraćena Administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavjesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Kao dokaz preuzimanja nagrade administrator će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade, a u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem fax-a, e-maila ili pošte) administrator će koristiti poštansku povratnicu i/ili dostavnu prijevoznicu kao dokaz.

Pravila nagradne igre i prijava

Oral-B nagradna igra 2021 traje do 30.9.2021, a za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE