NaslovnicaKategorije nagradnih igaraKozmetika i zdravljeOral-B nagradna igra: Zablistajte ovog ljeta

Oral-B nagradna igra: Zablistajte ovog ljeta

Trajanje:

Oral-B nagradna igra traje od 1.5.2022. do 30.6.2022. godine

Nagrade:

 • 30 x potrošačka kartica Premium Visa Gold izdavatelja PBZ Carda s raspoloživim iznosom potrošnje 2.000 kn*

* potrošačka kartica izdavatelja PBZ Carda u vrijednosti 2.000,00 kuna koja isključivo može biti korištena za kupovinu proizvoda i usluga na svim prodajnim mjestima koja kao sredstvo plaćanja prihvaćaju Premium Visa Gold potrošačku karticu. Ne može biti korištena za podizanje gotovog novca na bankomatima i ista se ne može dopuniti dodatnim novčanim iznosom. Potrošačka kartica izdavatelja PBZ Carda ne može biti zamijenjena za novac i iskoristiva u roku od jedne godine od izdavanja.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava priređivača, administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Kako sudjelovati u Oral B nagradnoj igri?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji kupe u jednoj kupovini na jednom računu bilo koja 2 proizvoda robne marke Oral-B, u bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici nakon kupovine Oral-B proizvoda trebaju napraviti prijavu na jedan od dva načina:

 1. Poslati SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060:
  oral-b, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
  (Npr.: oral-b, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)
  Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).
  ili
 2. Prijaviti se na internetskoj stranici nagradne.hr pod igru „Zablistajte ovog ljeta“ te upisati:
  ključna riječ: oral-b, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
  (Npr.: oral-b, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

Napomene:

 • U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima, ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen.
 • Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.
 • Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.

Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 7.7.2022. u 10:00h u službenom sjedištu Administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

Objava imena dobitnika

Imena dobitnika bit će objavljena u roku 15 dana od dana izvlačenja na www.nagradne.hr.

Dostava i isporuka nagrada

Administrator će izvučene dobitnike obavijestiti o dobitku pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.

Dobitnik treba surađivati s administratorom u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije.

Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Nagrade se isključivo mogu dostaviti na adresu u RH.

Nagrade će biti dostavljene od strane administratora u roku od 30 dana od datuma izvlačenja.

U slučaju da se nagrade vrate u sjedište administratora, administrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od dana kada je nagrada vraćena administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Kao dokaz preuzimanja nagrade administrator će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade, a u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem fax-a, e-maila ili pošte) administrator će koristiti poštansku povratnicu i/ili dostavnu prijevoznicu kao dokaz.

Pravila Oral-B nagradne igre

Za pravila Oral-B nagradne igre i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE