Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Orbit nagradna igra “Osvoji ORBIT kofer” traje od 1.9.2018. do uključivo 15.10.2018. i organizira se i provodi na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sadrži:
100 x kofera ORBIT (vrijednost pojedinoga kofera je 296,00 KN s uključenim PDV).

Orbit nagradna igra – kako sudjelovati?

U nagradnoj igri potrebno je za vrijeme trajanja nagradne igre na broj 60054 poslati SMS s ključnom riječi ORBIT i brojem računa na kojem je vidljiva kupnja bar jedne bočice žvakaćih guma Airwaves, 5gum ili Orbit (primjer: »ORBIT 24321121/«). Cijena SMS-a poslanog na broj 60054 iznosi 2,40 kn (PDV uključen). Operator SMS usluge je tvrtka SKYNET Telekomunikacije d.o.o. Za sve informacije o nagradnoj igri zainteresirani se mogu informirati pozivom na telefonski broj 072 888 888.
Slanjem SMS poruke pojedinac je suglasan s ovim pravilima i uvjetima sudjelovanja. Cijena poslane SMS poruke zaračuna se prema odgovarajućem važećem cjeniku davatelja telekomunikacijskih usluga (npr. T-mobile, Vipnet, TELE2 itd.). Sve su povratne poruke besplatne. Poslanim SMS-om pojedinac neće biti učlanjen ni u koji SMS klub.
Svaki pojedini račun može se upotrijebiti samo jednom. U slučaju da je račun s istim brojem ponovo poslan SMS-om od strane iste ili druge osobe, SMS će se proglasiti nevažećim. Odluka o proglašenju SMS-a nevažećim diskrecijsko je pravo organizatora i konačna je. U nagradnoj igri bit će uvažene SMS poruke poslane na broj 60054 od 00.00.00 1. 9. 2018. do uključivo 23.59.59 15. 10. 2018.
Svaki sudionik koji će u nagradnoj igri sudjelovati na gore navedeni način mora čuvati originalni račun (dokaz o kupovini) do kraja nagradne igre i pokazati ga kod preuzimanja nagrade. Na računu mora biti vidljivo da je kupljena bar jedna bočica žvakaćih guma Airwaves, 5gum ili ORBIT. U slučaju da izvučeni dobitnik kod preuzimanja nagrade ne pokaže originalni račun, gubi pravo na nagradu.

Ždrijeb nagrađenih bit će 17.10.2018. Skupa će biti izvučeno 100 dobitnika nagrada odnosno nagrađenih. Podatci nagrađenih bit će objavljeni na web-stranici www.orbit.com.hr najkasnije u roku od pet (5) radnih dana od provedenog ždrijeba. Izvučeni će o nagradi biti obaviješteni od strane organizatora putem telefona, najkasnije u roku od 8 dana nakon objave nagrađenih i to na telefonski broj s kojeg je bila poslana SMS poruka s brojem računa. Nagrađenima će nagrade biti uručene od strane organizatora odnosno poslane poštom. Trošak dostave poštom platit će organizator nagradne igre. Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Najnovije nagradne igre