poklon2016Vrijeme je darivanja i vrijeme je i da i mi podjelimo koji poklon paket. Već dugo želimo napraviti darivanje koje bi bilo povezano s drugom nagradnom igrom i očekujemo vaše komentare.

Osvojiti možete:
Slatki paket Nestle proizvoda približne vrijednosti 100 kn

Dodatno
Darivanje je povezano s trenutnom nagradnom igrom Nestlea u Lidlu na način da ćete dobiti i račun s kojim možete sudjelovati u nagradnoj igri Nestlea. Prijava za tu nagradnu igru je putem SMS-a i to nažalost ne možemo riješiti s naše strane. Sudjelovanje u nagradnoj igri Nestlea je naravno samo mogućnost. Darivanje nije sponzorirano od strane tvrtki Lidl i Nestle već nam se čini zgodnim povezati naš poklon s nekom nagradnom igrom.

Kako sudjelovati?
Vrlo jednostavno.
1. Trebate biti naš Facebook fan
1. Lajkati ovu stranicu s objavom darivanja
2. U Facebook komentaru na ovoj stranici napisati koje vrste nagradnih igara volite igrati (besplatne, velike, Facebook,…) i zašto bi vaš vi trebali osvojiti poklon paket

Prijave primamo do subote 17.12.2016 u ponoć, a ime sretnog dobitnika objavit ćemo u nedjelju 18.12.2016. Znamo da nas prate i neki od vas u BiH i zbog toga paket dostavljamo na područje Hrvatske.

Nadamo se da vam se ideja sviđa i ako bude puno prijava vrlo brzo organizirat ćemo i novo darivanje. Poklon paket nije velik ali je od srca i vjerujemo da će nekoga od vas obradovati u predblagdansko vrijeme.

Najnovije nagradne igre