Osvojite put u Innsbruck na Air&Style snow natjecanje

NaslovnicaBesplatne nagradne igreOsvojite put u Innsbruck na Air&Style snow natjecanje
Oglasi

burn-24-sata-nagradna-igraNajbolji svjetski snowboarderi ponovno će se okupiti na legendarnom Bergisel stadionu u Innsbrucku kako bi pokazali svoje trikove i izborili se za Ring of Glory

Devetnaesti put po redu stadion Berigisel postati domaćin atraktivnog Air&Style snow natjecanja, ključnog događanja TTR Big Air World Toura.  U ovom su trenutku potvrđeni svi rideri koji će se naći u kvalifikacijama i glavnom natjecanju 4. veljače, a na listi pozvanih nalaze se i predstavnici Burn unitsa Stale Sandbech te Werni Stock, koji je prošle godine osvojio treće mjesto.

Samo na 24sata.hr od srijede, 25. siječnja, u 10 sati sudjelujte u nagradnoj igri 24sata i Burna jer možete osvojiti putovanje na ovaj fantastičan event ili druge Burn nagrade! Igra traje do petka, 27. siječnja u 10 sati, a dobitnike se izvlači slučajnim odabirom putem računala!

Oglasi

1. nagrada uključuje:
Air&Style paket za jednu osobu: prijevoz do i iz Innsbrucka, smještaj u hotelu 4*, besplatan prijevoz do stadiona, po gradu i na aferparty; besplatan ulaz na rail jam 3. veljače i afterparty u klubu Orangerie te VIP lounge ulaznica na A&S spektakl

2. nagrada:
jedna osoba osvaja 6 x six pack Burn

3. nagrada:
jedna osoba osvaja 3x six pack Burn Juiced Energy Drink

Što vas još očekuje u Innsbrucku
Dan prije finalnog događanja Innsbruck će u gradskom centru, na stubištu glavnog šetališta,  ponovno pripremiti rail jam natjecanje Burn Rail Session za ukupno 15 ridera. Natjecanje je nastalo kao dio Burn Snow projekta koji teži izgradnji temelja svježih koncepta unutar snowboard zajednice i potiče ridere na kreativni doživljaj energije Burna. U njemu se okušala i Hrvatica Ana Rumiha, Burnova ambasadorica te članica Burn unitsa, koja je i ove godine dobila izravnu pozivnicu za natjecanje.

Posjetite stranicu 24sata.hr i zaigrajte nagradnu igru

 

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi