NaslovnicaBesplatne nagradne igreOtkrijte Djedu Mrazu što vaše dijete želi za blagdane i osvojite poklon...

Otkrijte Djedu Mrazu što vaše dijete želi za blagdane i osvojite poklon bonove Lidla!

Nagradni natječaj organizira se na portalu www.jutarnji.hr u razdoblju od 04. prosinca 2020. do 13. prosinca 2020. godine.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
5 x Lidl poklon bon vrijednosti 400 kn

Nagradni natječaj mogu sudjelovati fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske s području RH, čitatelji portala www.jutarnji.hr.  U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati osobe mlađe od 18 godina.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju čitatelji portala jutarnji.hr koji se prijave od 04. prosinca 2020. do 13. prosinca 2020. godine do 23:59 sati putem nagradnog formualra, pošalju svoje podatke (ime i prezime, adresa, broj telefona, e-mail adresa, spol i godine djeteta) i odgovore na nagradno pitanje „Što vaše dijete želi ispod bora? Napišite pismo Djedu Mrazu i osvojite vrijedan bon u Lidlu!.“

Imena dobitnika nagrada po izboru žirija biti će objavljena na stranici www.jutarnji.hr 14. prosinca 2020.g. nakon 13 sati.

Organizator će pisana obavijest o osvojenoj nagradui poslati 14.12.2020.g. na e-mail adresu s koje je poslana prijava za nagradni natječaj, a koja je zabilježena u sustavu.

Sponzor nagrade će dobitnicima nagrade poslati preporučenom pošiljkom u roku od 8 dana od dana izvlačenja.

Za detaljna pravila i sudjelovanje kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE