NaslovnicaKategorije nagradnih igaraKozmetika i zdravljePalmolive nagradna igra 2020: Palmolive i Kaufland vas nagrađuju

Palmolive nagradna igra 2020: Palmolive i Kaufland vas nagrađuju

Palmolive nagradna igra traje u razdoblju od 16. studenog 2020 do 30. studenog 2020 na svim Kaufland prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od sljedećih nagrada:
1 x Apple iPhone 11 64GB Black
1 x GoPro Hero 8 sportska digitalna kamera
1 x Garmin Vivoactive 4s pametni sat
10 x Palmolive Men poklon paket

Pravo sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe, a pravo sudjelovanja u nagradnoj igri nemaju djelatnici društva Lion Consulting d.o.o. i New Level d.o.o. koja je nadležna za prikupljanje SMS poruka.

Pravo sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo koja dva proizvoda na Palmolive gelovima/kupkama 250ml, 500ml ili 750ml za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem Kaufland prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj.

Nakon kupovine potrebno je prijaviti broj računa slanjem SMS poruke sadržaja “PALMOLIVE, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)” na broj 60221 (Primjer: Palmolive, 12345/1230/1, Ana Horvat, Duga ulica 1, 10000 Zagreb). Cijena SMS poruke je 2,40 Kn , a u cijenu je uključen PDV.
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Dokaz o kupnji je račun koji će kupci dobiju na blagajni, a sudionici nagradne igre moraju do kraja nagradne igre čuvati račun te na zahtjev priređivača nagradne igre pokazati prije podizanja nagrade. Nikakvi drugi predmeti neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa, a jedan broj računa može se poslati samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovo poslan od strane iste ili od različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo prva prijava tog broja računa. Ako sudionik prijavi nepotpun ili djelomičan broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim pri provjeri računa te mu se neće dodijeliti nagrada. Jedna fizička osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Izvlačenje dobitnika održat će se 04. prosinca 2020. u prostorijama tvrtke Lion Consulting d.o.o. uz prisutnost tročlane komisije te će se o izvlačenju voditi zapisnik. Izvlačenje dobitnika izvršit će se računalnom aplikacijom, slučajnim odabirom iz baze poslanih SMS poruka.

Rezultati izvlačenja nagrada bit će objavljeni nakon završetka nagradne igre na Internet stranici level.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni pismeno ili telefonski, u roku od osam dana nakon izvlačenja. Način preuzimanja nagrade dogovorit će se sa svakim dobitnikom pojedinačno. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik obavezno treba predočiti račun na kojem je naznačena kupnja proizvoda navedenih u Članku 5. ovih Pravila. Za detaljna pravila nagardne igre kliknite ovdje.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE