Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Paloma nagradna igra “Paloma Deluxe – Brižan dodir nježnosti” traje od 23.09.2019. godine do 31.10.2019. godine, na cijelom području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sačinjavaju sljedeće nagrade:
GLAVNA NAGRADA: 10 x vetsak vreća za sjedenje, pojedinačne vrijednosti 2.273,09 kn
SPOREDNE NAGRADE: 100 x anatomski jastuk od pjene Hitex MemoDream, pojedinačne vrijednosti 90,83 kn

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi građani – sudionici Nagradne igre, državljani Republike Hrvatske i to oni koji prihvaćaju Pravila nagradne igre.

Sudjelovanje je moguće na dva načina:
1. SA KUPNJOM: Za sudjelovanje u nagradnoj igri Sudionik treba, u vrijeme trajanja nagradne igre, kupiti bilo koji toaletni papir PALOMA Deluxe u bilo kojem prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj te poslati sliku ili scan računa i ispuniti obrazac na Internet stranici www.hr.paloma.si u kojem je potrebno upisati: ime i prezime te e-mail adresu. U Nagradnoj igri sudjeluju isključivo PALOMA Deluxe toaletni papiri. Niti jedan drugi proizvod ne zadovoljava uvjete iz ovih Pravila i ne sudjeluje u Nagradnoj igri.
ili
2. BEZ KUPNJE: Sudionici u nagradnoj izvlačenju mogu sudjelovati jednom i bez računa, tako što su na obrascu BEZ KUPNJE (RIJEŠI KVIZ) sudjelovali u kvizu te ispunili njihove osobne podatke (ime i prezime, e-mail) i poslali ispunjeni obrazac na Internet stranici www.hr.paloma.si

Izvlačenje nagrada održati će se dana 4. 11.2019. Rezultati će biti objavljeni dana 6. 11. 2019 na www.hr.paloma.si nakon izvlačenja. Priređivač uzima u obzir pravilno popunjene internet obrasce pristigle priređivaču najkasnije do 31. 10. 2019. u 23:59 sati za nagrade odnosno za izvlačenje. Dobitnici nagrada će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Za pravila nagradne igre i sudjelovanje kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi