Oglasi

Pampers nagradna igra 2021: 365 suhih dana i noći u pelenama Pampers

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDjecaPampers nagradna igra 2021: 365 suhih dana i noći u pelenama Pampers

Trajanje:

Pampers nagradna igra “365 suhih dana i noći u pelenama Pampers” traje od 1.10.2021 do 31.10.2021. godine.

Nagrade:

 • 20 x godišnja zaliha pelena Pampers – jedna godišnja zaliha sadrži 12 mjesečnih pakiranja pelena Pampers Premium Care u veličinama prema izboru dobitnik

  Vrijednost jedne nagrade iznosi 4188 kn, a ukupna vrijednost nagradnog fonda je 83.760 kn (PDV uključen)

Pravo sudjelovanja

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s adresom predivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava priređivača, administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Način sudjelovanja u nagradnoj igri

Oglasi

U nagradnoj igri mogu sudjelovati članovi BCdigital kluba pogodnosti koji u jednoj kupovini na jednom računu kupe bilo koji Pampers proizvod u vrijednosti od minimalno 250 kn u bilo kojem BIPA prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici nakon kupovine proizvoda trebaju ispuniti sljedeće uvjete:

 • posjedovati važeću BIPACard karticu
 • biti član BCdigital kluba
 • prijaviti na internetskoj stranici www.nagradne.hr pod igru “365 suhih dana i noći u pelenama Pampers” te upisati:
  ključna riječ: pampers, broj računa, broj važeće BCdigital kartice, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
  (Npr.: pampers, 1234/123/1, 1123456123456, ime i prezime, mail@mail.hr, Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980.)

Napomene:

 • Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.
 • Potrebno je sačuvati identifikacijski dokument i originalni račun do kraja nagradne igre
 • U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima, ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen.
 • Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano u službenom sjedištu administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

Raspored izvlačenja:

 1. krug – 11. listopada u 12:00 sati za sve sudionike koji su ostvarili pravo sudjelovanja između 1. i 10. listopada (uključujući i te datume)
 2. krug – 18. listopada u 12:00 sati za sve sudionike koji su ostvarili pravo sudjelovanja između 11. i 17. listopada (uključujući i te datume)
 3. krug – 25. listopada u 12:00 sati za sve sudionike koji su ostvarili pravo sudjelovanja između 18. i 24. listopada (uključujući i te datume)
 4. krug – 2. studenog u 12:00 sati za sve sudionike koji su ostvarili pravo sudjelovanja između 25. i 31. listopada (uključujući i te datume)

U nagradnom izvlačenju sudjelovat će sve važeće prijave, određene pravilima nagradne igre, koje pristignu administratoru s datumom slanja najkasnije 31. listopada 2021. u 23:59 sati.

Dostava i isporuka nagrada

Administrator će obavijesti dobitnike o osvojenoj nagradi u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.

Dobitnik treba surađivati s administratorom u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije. Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i račun s kojim je napravljena prijava i koji je izvučen, a u protivnom gubi pravo na nagradu.

Administrator će dobitnicima dostaviti nagrade u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište administratora, administrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku osamdana od dana kada je nagrada vraćena administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Kao dokaz preuzimanja nagrade administrator će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade, a u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem fax-a, e-maila ili pošte) administrator će koristiti poštansku povratnicu i/ili dostavnu prijevoznicu kao dokaz.

Pravila i prijava

Pamper nagradna igra traje do 31.10.2021., a za detaljnija pravila i prijavu putem internet stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Oglasi

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE