NaslovnicaIzdvojenoPan-pek nagradna igra: PAN-PEK i JAMNICA nagrađuju

Pan-pek nagradna igra: PAN-PEK i JAMNICA nagrađuju

Nova Pan-pek nagradna igra u suradnji s Jamnicom traje 7.6.2021. do 20.6.2021. na PAN-PEK prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
6 x TV 55″ Samsung QLED 55Q60T, svaki u vrijednosti od 4.080,00 kuna
(svaki tjedan 3 nagrade)

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe osim zaposlenika priređivača, društava New Level i Jamnica te njihovih povezanih društava, kao ni članovi njihove uže obitelji.

Pravo na sudjelovanje ostvaruje se kupnjom u iznosu od najmanje 20 kuna za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem PAN-PEK prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske s uključenim najmanje jednim proizvodom iz asortimana Jamnice.

Nakon kupnje broj računa potrebno je prijaviti ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.panpek.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj, mjesto, kontakt broj mobitela i e-mail adresu).

Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se u prostorijama priređivača, uz pomoć računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira uz nadzir tročlane komisija.
Izvlačenja će se održati prema sljedećem rasporedu:
14.6.2021. – za prijave primljene od 7.6.2021. do 13.6.2021. izvući će se 3 dobitnika
21.6.2021. – za prijave primljene od 4.6.2021. do 20.6.2021. izvući će se 3 dobitnika

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Dobitnici će nagradu moći preuzeti u odabranoj poslovnici PAN-PEK-a nakon dogovora s priređivačem nagradne igre.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici.

Za detaljna pravila kliknite OVDJE, a za prijavu putem web streniace kliknite OVDJE

 

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE