Pan-pek nagradna igra: PAN-PEK i JAMNICA nagrađuju

NaslovnicaIzdvojenoPan-pek nagradna igra: PAN-PEK i JAMNICA nagrađuju
Oglasi

Nova Pan-pek nagradna igra u suradnji s Jamnicom traje 7.6.2021. do 20.6.2021. na PAN-PEK prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
6 x TV 55″ Samsung QLED 55Q60T, svaki u vrijednosti od 4.080,00 kuna
(svaki tjedan 3 nagrade)

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe osim zaposlenika priređivača, društava New Level i Jamnica te njihovih povezanih društava, kao ni članovi njihove uže obitelji.

Oglasi

Pravo na sudjelovanje ostvaruje se kupnjom u iznosu od najmanje 20 kuna za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem PAN-PEK prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske s uključenim najmanje jednim proizvodom iz asortimana Jamnice.

Nakon kupnje broj računa potrebno je prijaviti ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.panpek.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj, mjesto, kontakt broj mobitela i e-mail adresu).

Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se u prostorijama priređivača, uz pomoć računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira uz nadzir tročlane komisija.
Izvlačenja će se održati prema sljedećem rasporedu:
14.6.2021. – za prijave primljene od 7.6.2021. do 13.6.2021. izvući će se 3 dobitnika
21.6.2021. – za prijave primljene od 4.6.2021. do 20.6.2021. izvući će se 3 dobitnika

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Dobitnici će nagradu moći preuzeti u odabranoj poslovnici PAN-PEK-a nakon dogovora s priređivačem nagradne igre.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici.

Za detaljna pravila kliknite OVDJE, a za prijavu putem web streniace kliknite OVDJE

 

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi