Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Pantene nagradna igra traje od 01.11.2019 do 30.11.2019.

Nagradni fond čini
10 x LANCEL LE HUIT S TORBA
Vrijednost jedne nagrade: 4.800,00 kn, ukupna vrijednost 48.000,00 kn (PDV uključen)

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji kupe na jednom računu u jednoj kupovini 2 proizvoda robne marke Pantene, u bilo kojoj dm-drogerie markt prodavaonici na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici nakon kupovine proizvoda trebaju:
1. poslati SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060:
pantene, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
(Npr.: pantene, 1234/123/1, Ime i prezime, Javorova 5, Zagreb, 01.02.1980.)
Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).
ili
2. prijaviti se na internetskoj stranici nagradne.hr pod igru „Pantene – Oh My Gold!“ te upisati:
ključna riječ: pantene, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
(Npr.: pantene, 1234/123/1, ime i prezime, mail@mail.hr, Javorova 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.
Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 04.12.2019. u 11:30h u službenom sjedištu Administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje. U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati samo jednom i može osvojiti samo jednu nagradu. Jedna osoba po jednom računu može poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa ili istim imenom i prezimenom bit će nevažeća.

Izvučenog će dobitnika o dobitku obavijestiti administrator pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade. Nagrade će biti dostavljene od strane Administratora u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište administratora, administrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od dana kada je nagrada vraćena administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavjesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Za detaljna pravila Pantene nagradne igre i prijavu nakon kupovine kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi