NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaPBZ nagradna igra 2021: Kupnja OBROČNA, nagrada ODLIČNA!

PBZ nagradna igra 2021: Kupnja OBROČNA, nagrada ODLIČNA!

PBZ nagradna igra traje od 20.4.2021 do 20.6.2021., a srvha nagradne igre je promoviranje Premium Visa kartice izdavatelja PBZ Carda i potianje korisnika na potrošnju po karticama, poticanja broja kupnju uz obročnu otplatu te promocija partnera u nagradnoj igri.

Nagradni fond uključuje:
1x 36.000 kn na IKEA poklon kartici
1x 24.000 kn na PEVEX poklon kartici
1x 12.000 kn u SANCTA DOMENICA vrijednosnim bonovima

U nagradnoj igri sudjeluje se s transakcijama većima od 400 kn kako slijedi:
• za svaku jednokratnu kupnju izvršenu osnovnom osobnom Visa karticom izdavatelja PBZ Carda na bilo kojem prodajnom mjestu, korisnik iste kartice ostvaruje po jedan ulazak u nagradnu igru.
• za svaku jednokratnu kupnju izvršenu osnovnom osobnom Visa karticom izdavatelja PBZ Carda na prodajnom mjestu bilo kojeg od partnera navedenih u pravilima, korisnik iste kartice ostvaruje po dva ulaska u nagradnu igru.
• za svaku kupnju uz plaćanje na rate izvršenu osnovnom osobnom Visa karticom izdavatelja PBZ Carda na bilo kojem prodajnom mjestu, korisnik ste kartice ostvaruje po dva ulaska u nagradnu igru.
• za svaku kupnju uz plaćanje na rate izvršenu osnovnom osobnom Visa karticom izdavatelja PBZ Carda na prodajnom mjestu partnera navedenih u pravilima, korisnik iste kartice ostvaruje po tri ulaska u nagradnu igru.

Ulasci u nagradnu igru prema gore navedenim pravilima za pojedinu kupnju se međusobno ne zbrajaju već se za svaku pojedinu transakciju određuje najveći pojedinačni mogući broj ulazaka prema gornjim kriterijima.
Ako je kupnja u iznosu većem od 400,00 kn izvršena dodatnom osobnom Visa karticom izdavatelja PBZ Carda, prema gore navedenim pravilima ulazak u nagradnu igru dodijelit će se osnovnom korisniku Visa kartice izdavatelja PBZ Carda na temelju koje je izdana takva
dodatna kartica.

Izvlačenje dobitnika održat će se u utorak 6. srpnja 2021 u 10 sati u prostorima PBZ card d.o.o. na adresi Radnička cesta 44, Zagreb uz prisustvo komisije, a provest će se slučajnim odabirom putem računala iz liste sudionika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Svaki sudionik nagradne igre može biti dobitnik samo jedne nagrade iz nagradnog fonda. Ako se tijekom izvlačenja dogodi da bilo koji od sudionika bude izvučen kao dobitnik više od jednog puta, izvlačenje će se nastaviti sve dok svi dobitnici ne budu različiti.

Priređivač će dobitnike poklon kartica obavijestiti o dobitku i poslati im osvojenu nagradu na njihove adrese evidentirane u sustavu priređivača.

PBZ Card nagradna igra 2021 traje do 20.6.2021, a detaljna pravila u PDF formatu možete pronaći OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE