Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nagradna igra pekara Dubravica traje od 01. ožujka do 31. ožujka 2019. godine. u svim maloprodajnim objektima Pekare Dubravica d.o.o.

Nagradni fond uključuje 33 nagrade na ZABA potrošačkim karticama s ukupnim raspoloživim iznosom potrošnje kako slijedi: :
3 x 10.000 kn na ZABA potrošačkoj kartici
10 x 5.000 kn na ZABA potrošačkoj kartici
20 x 1.000 kn na ZABA potrošačkoj kartici
Sveukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 100.000 kn

Nagradna igra Pekara Dubravica – kako igrati i osvajati nagrade?

1. Za svaku kupovinu plaćenu Mastercard i Maestro karticama u poslovnicama Pekare Dubravica dobivaš jedan nagradni kupon koji omogućuje sudjelovanje u nagradnoj igri.
2. Na nagradni kupon upiši ime i prezime, točnu adresu i broj telefona, daj suglasnost za obradu osobnih podataka te ga ubaci u kutiju za nagradne kupone koja se nalazi na prodajnom pultu.

Izvlačenje nagrada održat će se dana 08.04.2019. godine u prostorijama Priređivača u Zaprešiću, Klake 9, na način da se nagrade izvlače iz svih pristiglih kupona za nagradnu igru u razdoblju od 01.03. do 31.03.2019. godine. Samo kuponi koji su u razdoblju trajanja nagradne igre ubačeni u kutiju i na kojima je dana privola za obradu osobnih podataka u svrhu nagradne igre, smatraju se valjanima.

Imena dobitnika svih nagrada bit će objavljena na web stranici www. pekara-dubravica.hr u roku od 7 dana od dana izvlačenja te na Facebook stranici www.facebook.com/PekaraDubravica/
Dobitnike nagrada o dobitku će obavijestiti Priređivač telefonom u roku od sedam (7) radnih dana, te pisanim putem u roku od 8 (osam) dana od dana izvlačenja kako bi se dogovorili detalji oko preuzimanja nagrade.
Za detaljna pravila nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi