NaslovnicaKupujmo hrvatsko i igrajmo nagradne igrePerutnina Ptuj nagradna igra 2020: Među piletinom biram Međimursko

Perutnina Ptuj nagradna igra 2020: Među piletinom biram Međimursko

Perutnina Ptuj nagradna igra traje od 1.10.2020 do 31.10.2020 godine

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
1 x poklon bon za večeru za dvoje u restoranu u iznosu 1.000 kn
Poklon bon je iskoristiv u restoranu u regiji iz koje je dobitnik i nije zamijenjiv za novac. Troškovi prijevoza do restorana ili prekoračenja iznosa bona se ne pokrivaju dodatno.
1 x friteza
1 x Delimano Fivestar Legend Daily set posuđa
5 x Perutnina Ptuj poklon paket u vrijednosti 100 kuna

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupovinom barem 1 proizvod iz asortimana Perutnine Ptuj – PIPO d.o.o Međimursko pile* u bilo kojem SPAR i INTERSPAR prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.
* proizvodi iz PP asortimana linije PIKNIK, PP, PRIVATNA ROBNA MARKA I SLIČNO NISU UKLJUČENI U OVU NAGRADNU IGRU. U OVOJ NAGRADNOJ IGRI SUDJELUJU ISKLJUČIVO PROIZVODI U ASORITMANU LINIJE MEĐIMURSKO PILE

Za sudjelovanje u nagradnoj igri sudionici nakon kupovine proizvoda propisanih pravilima nagradne igre trebaju:
Prijaviti se na internetskoj stranici nagradne.hr pod igru „Međimursko pile – Među piletinom biram Međimursko“ te upisati:
ključna riječ: pile, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
(Npr.: pile, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neogrančeni broj puta ali s različitim računima i može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri. Jedna osoba po jednom računu može poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.

Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom. Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.

Javno izvlačenje dobitnika održat će se 05. studenog 2020. u 11:00h u službenom sjedištu Administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti nasumičnim odabirom dobitnika putem računalnog sustava pod nadzorom tročlane komisije za izvlačenje.

Administrator će izvučenog dobitnika o dobitku obavijestiti pismeno u roku od osam dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade. Nagrade se isključivo mogu dostaviti na adresu u RH. Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu. Nagrade će biti dostavljene od strane priređivača u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište Priređivača, Priređivač je dužan obavijestiti dobitnika u roku osam dana od dana kada je nagrada vraćena priređivaču kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavjesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE