Petrol nagradna igra 2021: VELIKA NAGRADNA IGRA ZA ČLANOVE PETROL KLUBA

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloPetrol nagradna igra 2021: VELIKA NAGRADNA IGRA ZA ČLANOVE PETROL KLUBA
Oglasi

Petrol nagradna igra traje od od 5.4.2021. do 1.6.2021. na teritoriju Republike Hrvatske

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
3 x bicikl Eco City EC1 – Vrijednost jedne nagrade 13.024,80 kuna s uključenim PDV-om
10 x PETROL kartica za gorivo s raspoloživim iznosom potrošnje 1000,00 kuna s uključenim PDV-om
100 x gratis Kava na putu na Petrol Kartici vjernosti
Ukupna vrijednost fonda nagrada nagradne igre iznosi 50.674,40 kuna s uključenim PDV-om.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe koje imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj, izuzev osoba zaposlenih kod Priređivača i članova njihove uže obitelji (supružnici, djeca, roditelji, braća i sestre).

Oglasi

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe koje su korisnici Kartice vjernosti Petrol kluba ili za vrijeme trajanja nagradne igre postanu korisnici “Kartice vjernosti Petrol kluba” te u periodu trajanja nagradne igre natoče 20 L ili više bilo kojeg Q Max goriva. Nakon obavljene kupnje potrebno je prijaviti se za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Prijava za sudjelovanje u nagradnoj igri podnosi se ispunjavanjem i predajom obrasca “Prijave za sudjelovanje u nagradnoj igri” na jednoj od Petrol benzinskih postaja u Republici Hrvatskoj. Na Prijavi za sudjelovanje u nagradnoj igri sudionik mora upisati sljedeće podatke:
Ime, prezime, broj Kartice vjernosti Petrol kluba, broj računa na kojem je vidljivo da je natočio 20 L ili više bilo kojeg Q Max goriva.

Broj sudjelovanja po osobi je neograničen.

Izvlačenje dobitnika održat će se 10.6.2021. godine u sjedištu Petrola na adresi Oreškovićeva 6/h, 10010 Zagreb uz prisustvo tročlane komisije i javnog bilježnika. Dobitnici će biti izvučeni ručnim izvlačenjem prijava za sudjelovanje u nagradnoj igri, metodom slučajnog odabira između svih zaprimljenih prijava.

Priređivač će u roku od 8 dana od dana izvlačenja obavijestiti dobitnike nagrad o dobivenim nagradama objavom na www.petrol.hr i SMS porukom ili e-mailom na kontakt adresu koju je dobitnik dostavio priređivaču u pristupnici za karticu vjernosti Petrol kluba.

Nagrade će dobitnici moći preuzeti u sjedištu priređivača ili na jednoj od priređivačevih benzinskih postaja ili će im biti dostavljene Hrvatskom poštom preporučeno s povratnicom na adresu koju je dobitnik dostavio Priređivaču u Pristupnici za Karticu vjernosti Petrol kluba, osim gratis Kave na putu koja će dobitnicima biti automatski postavljena na njihovu Karticu vjernosti Petrol kluba.

Za detaljna pravila Petrol nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi