NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloPetrol nagradna igra 2021: VELIKA NAGRADNA IGRA ZA ČLANOVE PETROL KLUBA

Petrol nagradna igra 2021: VELIKA NAGRADNA IGRA ZA ČLANOVE PETROL KLUBA

Nova Petrol nagradna igra se nalazi na stranici i linku:

>>> Nova Petrol nagradna igra <<<

Petrol nagradna igra traje od od 5.4.2021. do 1.6.2021. na teritoriju Republike Hrvatske

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
3 x bicikl Eco City EC1 – Vrijednost jedne nagrade 13.024,80 kuna s uključenim PDV-om
10 x PETROL kartica za gorivo s raspoloživim iznosom potrošnje 1000,00 kuna s uključenim PDV-om
100 x gratis Kava na putu na Petrol Kartici vjernosti
Ukupna vrijednost fonda nagrada nagradne igre iznosi 50.674,40 kuna s uključenim PDV-om.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe koje imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj, izuzev osoba zaposlenih kod Priređivača i članova njihove uže obitelji (supružnici, djeca, roditelji, braća i sestre).

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe koje su korisnici Kartice vjernosti Petrol kluba ili za vrijeme trajanja nagradne igre postanu korisnici “Kartice vjernosti Petrol kluba” te u periodu trajanja nagradne igre natoče 20 L ili više bilo kojeg Q Max goriva. Nakon obavljene kupnje potrebno je prijaviti se za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Prijava za sudjelovanje u nagradnoj igri podnosi se ispunjavanjem i predajom obrasca “Prijave za sudjelovanje u nagradnoj igri” na jednoj od Petrol benzinskih postaja u Republici Hrvatskoj. Na Prijavi za sudjelovanje u nagradnoj igri sudionik mora upisati sljedeće podatke:
Ime, prezime, broj Kartice vjernosti Petrol kluba, broj računa na kojem je vidljivo da je natočio 20 L ili više bilo kojeg Q Max goriva.

Broj sudjelovanja po osobi je neograničen.

Izvlačenje dobitnika održat će se 10.6.2021. godine u sjedištu Petrola na adresi Oreškovićeva 6/h, 10010 Zagreb uz prisustvo tročlane komisije i javnog bilježnika. Dobitnici će biti izvučeni ručnim izvlačenjem prijava za sudjelovanje u nagradnoj igri, metodom slučajnog odabira između svih zaprimljenih prijava.

Priređivač će u roku od 8 dana od dana izvlačenja obavijestiti dobitnike nagrad o dobivenim nagradama objavom na www.petrol.hr i SMS porukom ili e-mailom na kontakt adresu koju je dobitnik dostavio priređivaču u pristupnici za karticu vjernosti Petrol kluba.

Nagrade će dobitnici moći preuzeti u sjedištu priređivača ili na jednoj od priređivačevih benzinskih postaja ili će im biti dostavljene Hrvatskom poštom preporučeno s povratnicom na adresu koju je dobitnik dostavio Priređivaču u Pristupnici za Karticu vjernosti Petrol kluba, osim gratis Kave na putu koja će dobitnicima biti automatski postavljena na njihovu Karticu vjernosti Petrol kluba.

Za detaljna pravila Petrol nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE