NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloPetrol nagradna igra 2023: Uz aplikaciju Na putu do 1000 € za...

Petrol nagradna igra 2023: Uz aplikaciju Na putu do 1000 € za gorivo Q Max!

Trajanje:

Petrol nagradna igra za članove Petrol kluba traje u periodu od 8.5.2023. do 30.06.2023.

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 1 x kredit od 1000 € (7.534,50 kuna)
 • Utješne nagrade:
  • 10 x kredit u vrijednosti od 100 € (753,45 kuna)
  • 100 x gratis kava Na putu na Petrol kartici vjernosti

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri imaju pravo sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe koje imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj, izuzev osoba zaposlenih kod Priređivača i članova njihove uže obitelji (supružnici, djeca, roditelji, braća i sestre).

Kako sudjelovati?

Sudjelovati mogu oni koji su ispunili sljedeće uvjete:

 1. Za sudjelovanje trebate biti član Petrol kluba i dodati Petrol klub karticu u aplikaciju Na putu
 2. U bilo kojem trenutku trajanja nagradne igre obaviti su najmanje jedno plaćanje iz mobilne aplikacije “Na putu u vrijednosti” od 50 EURA (376,73 kn) ili nekoliko pojedinačnih plaćanja ukupnog iznosa od najmanje 50 EURA (376,73 kn) na svim prodajnim mjestima Petrol i Crodux u Hrvatskoj (ako zbroj jednog ili više računa iznosi najmanje 50 EUR (376,73 kn)
 3. Dati suglasnost za profiliranje za vrijeme trajanja nagradne igre (može se provjeriti i urediti u aplikaciji Na putu – Korisnički račun – Moje suglasnosti)

Napomena

 • Sve navedene točke moraju biti ispunjene da bi osoba sudjelovala u nagradnoj igri.
 • Korisnici aplikacije Na putu bit će automatski uvršteni u izvlačenje ako zadovolje sve uvjete
 • Broj sudjelovanja po osobi je neograničen

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se 10. srpnja 2023 digitalnim izvlačenjem metodom slučajnog odabira uz prisutstvo tročlane komisije.

Izvlačenje će biti u sjedištu priređivača na adresi Savska Opatovina 36, 10000 Zagreb.

Objava dobitnika

Priređivač će u roku od 8 dana od dana izvlačenja obavijestiti dobitnike o dobivenim nagradama objavom na www.petrol.hr i SMS porukom ili e-mailom na kontakt adresu koju je dobitnik dostavio Priređivaču u pristupnici za karticu vjernosti Petrol kluba.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će dobitnici moći preuzeti u sjedištu Petrola ili na jednoj od Petrolovih benzinskih postaja ili će biti dostavljene Hrvatskom poštom na adresu koju je dobitnik dostavio priređivaču u pristupnici za Karticu vjernosti Petrol kluba, osim gratis kave koja će dobitnicima biti automatski postavljena na njihovu Karticu vjernosti Petrol kluba.

Prilikom preuzimanja preporučene pošiljke s povratnicom, dobitnik svojim potpisom povratnice potvrđuje primitak nagrade. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik je obvezan predočiti vlastitu identifikacijsku ispravu i potpisati potvrdu o preuzimanju nagrade.

Napomena za dobitnike

 • Dobitnik je obvezan preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi
 • Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni u roku od 8 dana od isteka roka za preuzimanje nagrade iz prethodnog stavka i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti.
 • Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, uz predočenje identifikacijske isprave i specijalne punomoći ovjerene kod javnog bilježnika.

Pravila

Za detaljnija pravila nagradne igre “Uz aplikaciju Na putu do 1000 € za gorivo Q Max!” u trajanju od 8.svibnja 2023. do 30.6.2023. posjetite www.petrol.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x